ahojte, hľadám vhodnú pleťovú kozmetiku,problémy s pokožkou výrazné nemám, občas suchý fľak v okolí brady, ale nemám rada mastné krémy,radšej ľahké jemné hydratačné a jemne vonajúce krémy. Prosím o radu
Pleťová kozmetika
zatial nepoznam nikoho komu by weleda urobila zle :)
Uz som si ho objednala a musim povedat ze je super a pomohlo :)
Miska8739 neviem kolko stoji v drogerii alebo lekarni ja si ho objednavam z netu a tam stoji 12,95 a vydrží dlho stačí trosku na vatovy tampon
ostruzina a to je uz aky krem, ktory dobre drzi na tvari:-) Snad si ho tam nepriliepas...nic v zlom len toto ma ozaj pobavilo.
Ahoj ja som pred nedávnom natrafila na perfektnú kozmetiku od lr micro silver plus so striebrom. a k tomu som si rovno zobrala aj umývací krém Je perfektný. tiež som zháňala niečo čo by vyhovovalo mojej pleti, všetko čo som vyskúšala tak sa mi robili suché fľaky alebo som bola cela lesklá. Aj s kozmetičkami som veľa druhov preberala ale toto u mňa vyhráva na celej čiare. Ak by si chcela nejaké bližšie info kľudne ma kontaktuj na mail alzbetahudecova@gmail.com :)
Baby ja používam krém od Aminceru z granátového jablka. Pleť je jemná, hebká a krasne vonia. Nesťahuje mi tvár a není ani mastný, dobre drží a nesťahuje pokožku.
skus bambucke maslo prirodne alebo olej napriklad ja zvyknem u www.pgchem.sk
Dakujem a kolko stoji to cistiace mlieko? a v ktorej drogerke ho kupim? lebo u nas ho nemali
Miska mne najviac pomohlo pletove mlieko 2v1 od weledy super vycisti plat a osviezi :)
ja som vyskusala weledu mala som problemovu plet no odkedy ju pravielne pouzivam moja plet sa zlepsila a aj akne uz nie je take