Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pleťová kozmetika

morticia 17

Ja používam úžasný krém od Aminceru a to krém s marulovým olejom. Má perfektné účinky a je ľahký s jemnou parfemáciou. Mám taký istý problém so suchými miestami a na to používám z tejto rady 100 % marulový olej. Tato rada nemá chybu.

Lucina79

Na uplnu regeneraciu koze a vyhladenie vrasok nenajdete nic lepsie ako hocijaky krem s obsahom latky AC11, ktora ma 8 US patentov. A to som si 100% ista. Je to jedina latka na svete, ktora opravuje DNA v kozi. Neverili by ste vlastnym ociam, co to dokaze.

odpprucam

Ja som mala hroznun plet. Vyrazky som preliecila antibiotikami levo som mala v hrdle bacila a od vtedy peknu a krem som nikdy nevedela trafit vhodny . Odporucit mozem od anne marie na citlivu plet. Plet som mala krasne hebku alebo teraz mam clarins ten co je na vek okolo 20 energizujuci a hydratacny. A kremik pod oci s avocadom . Rozjasni a vypne pokpzku .

Veve7777

Baby s s masnejšou pleťou akné zaberá to ja mám problém že mám zony mastnejšie nos čelo okolo oči kde sa mi tvoria vyrážky,zaberá ten sprej prvá pomoc a potom suchšie miesta kde sa koža šúpe a keby že to nerieším tak až ekzém... Preto nemožem len vysušovať ale aj hydratovať nechceme si predsa poničiť pleť... mňa to štve lebo nie tak dávno som ju mala ukažkovú žiaden problém teraz akné, pory stale problémy... a ten krém je skvelý prirodný, nezaťažuje neupcháva pleť,nevysušuje a je ľahký takmer neparfumovaný ma takú prírodnú vôňu po aloe vera takže možem ti ho odporúčať jasné nemusí ti vyhovavať ale za mňa áno

Veve7777

echcem robiť žiadnej kozmetike reklamu ale ja som konečne našla niečo s čím naozaj spokojná a je to nemecka kozmetika LR založená na aloe vera pre niekho síce drahšia a zameraná viac na imunitu chudnutie... ale má aj iné prípravky sprej prvej pomoci aloe vera nikdy mi nič lepšie nezaberalo na akné a ja to mám ako taký všeliek na alergiu,nadchu, jazvy popoleniny a x vecí bolesť zubov uší... Dá sa k tomu kúpiť aj čisty koncentrát aloe gel čo tiež zaberá skvelo rovnako mastička s propolisom kupíš spolu v boxe prvej pomoci alebo osobitne ale určite to nie zlá investícia mne sa to vždy osvedčilo...Má aj aj dekoratívnu kozmetiku ktorá može zdať fakt drahá to je na každom pre mňa najlepší makep aký može byť... Potom mydlo ktoré skvelé čisti mne mastnejšiu pleť, zubná pasta, ktorá redukuje skvelo zapách z úst mne osobne vyhovuje inú nechcem... Taktiež pletový krem okolo 15 eur stačí ho maličko takže vydrží dlho aloe hydratuje ale netvoria sa výražky ani alergické reakcie majú aj rôzne pleťové vody mlieka ale to som ja neskúšala veľmi... ale ja na túto kozmetiku nedám dopustiť hlavne ten sprej prvej pomoci je pre mňa top aj iné veci treba vyskúšať či to sadne ale podľa mňa to stojí zato...

hedviga1884

weledu som vyskusala aj ja ale sadu z granatoveho jablka co je pre zrelsiu plet a mpzem povedat ze je fajn jemne vrasky zmizli ale tie výraznejsie uz asi ostatnu ale to serium je fajn :)

mala_sovicka

ja som zacala použivat weledu a je super po rokoch co som mala strasne mastnu plet tak sa to konecne dava do normalu :)