Zdravím všetkých, ktorí sem nakukli! :)
Mám dlhodobé, dá sa povedať, že celoživotné zdravotné problémy so všetkými možnými symptómami, no podľa svojho lekára som fyzicky 100% v poriadku. Všetky vyšetrenia mám v norme. Viem, že mám psychické problémy (stres, úzkosť, depresia, nervozita, návaly tepla, neschopnosť sústrediť sa...). Chodím k psychologičke, no ani ona mi nevie pomôcť.
Viem celkom presne, prečo som dospela do tohto štádia. Mala som problematické detstvo, problematické dospievanie a celkovo problematický život. Verte mi, že som vyskúšala väčšinu metód na odstránenie stresu a depresie (relaxácie, meditácie, jóga, pravidelný pohyb, dychové cvičenia, autogénny tréning, pitný režim, vitamíny, lieky, homeopatiká, atď, atď...), no zatiaľ nič nepomohlo. Viem, že moje vnútro je totálne rozorvané a neviem, čo so sebou. Preto chcem vyskúšať aj alternatívne metódy.
Prosím, poraďte mi, ak poznáte nejakého DOBRÉHO a SKÚSENÉHO odborníka na odblokovanie čakier a celkovo na harmonizáciu duše. Bolo by ideálne, keby bol z okolia Veľkého Krtíša, ale ak sa nikto taký nenájde, som ochotná za ním aj cestovať. Vopred ďakujem za pomoc!