Odblokovanie čakier, VK

Príspevok v téme: Odblokovanie čakier, VK
slnecnica89

Zdravím všetkých, ktorí sem nakukli! :)
Mám dlhodobé, dá sa povedať, že celoživotné zdravotné problémy so všetkými možnými symptómami, no podľa svojho lekára som fyzicky 100% v poriadku. Všetky vyšetrenia mám v norme. Viem, že mám psychické problémy (stres, úzkosť, depresia, nervozita, návaly tepla, neschopnosť sústrediť sa...). Chodím k psychologičke, no ani ona mi nevie pomôcť.

Viem celkom presne, prečo som dospela do tohto štádia. Mala som problematické detstvo, problematické dospievanie a celkovo problematický život. Verte mi, že som vyskúšala väčšinu metód na odstránenie stresu a depresie (relaxácie, meditácie, jóga, pravidelný pohyb, dychové cvičenia, autogénny tréning, pitný režim, vitamíny, lieky, homeopatiká, atď, atď...), no zatiaľ nič nepomohlo. Viem, že moje vnútro je totálne rozorvané a neviem, čo so sebou. Preto chcem vyskúšať aj alternatívne metódy.

Prosím, poraďte mi, ak poznáte nejakého DOBRÉHO a SKÚSENÉHO odborníka na odblokovanie čakier a celkovo na harmonizáciu duše. Bolo by ideálne, keby bol z okolia Veľkého Krtíša, ale ak sa nikto taký nenájde, som ochotná za ním aj cestovať. Vopred ďakujem za pomoc!

Neo Ned

Ja som sa zablokoval vďaka cvičeniu jógy, ale viem, že mojou vinou, bo ani predtým som nebol bohvieako fit. Po nej ma bolela hlava a chrbát a mal som aj ľahkú depresiu. Všetko mal odstrániť fyzioterapeut, ale natoho som zabudol, nakoniec mi to urobil jeden pán, mág alebo taký nejaký a bolesť ustúpila, ale nie zase celkom.

lilli :)

slnecnica ja ti sice s tymto neviem pomoct ani nepoznam nikoho na odblokovanie cakier ale mam rovnake problemy ako ty a takisto som uz vyskusala vselico mozne no bezvysledne...nechces si o tom pokecat ? ak ano mozes mi napisat na mail juicegirl17@gmail.com

holubienka 3

Tak ja mam taku skusenost s odblokovanim cakier,ze uz by som do toho v ziadnom pripade nesla.Zacala som byt viac citliva,vsetko som viac preziavala.No na niekoho to nemusi fungovat tak nestastne.vela ludi je spokojnych,len ja som proste vynimka.Mam kontakt na pani co to robi aj an dialku.