dajte radu ako najst normalneho chlapa, netvrdim ze takí chlapi nexistuju, ale v dnesnom svete to je uz normalne vynimka. Viem, ze su cesty napr. diskoteky (no tam by som bola asi uz trosku stara), sport, konicky, alebo pod. Alebo si myslite, ze to radsej nechat na osud??? Lenze mna prave osud strasne sklamal a kvoli nemu som prisla o krasny 9 rocny vztah
Kde hladat chlapov
chlap12321: ok zle som sa vyjadrila, malo tam byt presny opak toho co povazuje za dokonaleho chlapa trabant a co ty povazujes za pre zeny najzaujimavejsieho. Ako ja neviem, ale mna taky namysleny frajeri nikdy nezaujimali, skor naopak a ani zeny v mojej spolocnosti nedavaju takymto prednost. Neviem, preco si to muzi furt myslia. Ze zeny si nevazia dobreho chlapa co ich ma rad a budu ho len zneuzivat a podvadzat. Ako iste, ze sa najdu aj take, ale rozhodne by som netvrdila, ze ich je vacsina. Poznam vela parov, kde je chlap skvely, rovnako zena skvela a maju krasny vztah, navzajom sa doplnaju a pomahaju si, nikto nikoho nezneuziva.
Ak sa niektorá z Vás naozaj zamiluje tak prehliadne všetky nedostatky toho do koho sa zamiluje. Takže všetky príspevky v tejto téme sú bezpredmetné :D
Keď má prísť za tebou tvoj osud, keď má prísť ten človek, s ktorým sa jednoducho musíš stretnúť, tak to všetko nastane a nemusíš nikam chodiť. Ak je to dané, tak môžeš pokojne sedieť doma na zadku a tvoje šťastie ti zazvoní pri dverách.
Agnes999 - "Ale charakterovo je perfektny, je presny opak toho, co povazuju za super chlapa trabant a chlap12321."
Ty si si asi dobre neprecitala, co som pisal, ze? :)
Ja som pisal, ze zena si ma vsimat ine hodnoty u muza ako je vyzor a frajerske spravanie - toto som myslel.
blondula za pokus to stoji, tiez nie som prilis vysoky, ani nemam dlhe vlasy, budeme si kvit
Blondula - "nie kazdy kto je pekny musi byt hned neverny" - to je pravda, ale taky chlap je vzdy viacej zvadzany od okolitych zien a ked ta jeho urobi nejaku chybu (velka hadka, nesulad v sexe, nejake vycitky, nuda a pod.), tak je vzdy ovela vacsia sanca, ze to bude riesit neverou, ako u chlapa, ktory ma v tomto ovela mensiu nadej. No poznam krasnu babu, ktora si zobrala skaredeho chlapa, lebo jej otec podvadzal mamu a nechcela to zazit, no a ona tym, ze si ho zobrala v nom vyvolala take ego, ze ju prave kvoli tomu podvadzal, ze si myslel, aky je on sexi muz - samozrejme, ze tie jeho milenky bola spodina a chudera manzelka dostala nejaky bordel do intimnych partii a az tak sa to dozvedela. takze ano v obidvoch pripadoch su aj extremy.
Inak nesuhlasim s tym, ze lasku netreba hladat, najde si ta sama. Skusala som sa tym v minulosti riadit a vysledok bol len taky, ze som bola dlho sama. Laska najdes len ked hladas. A kde hladat? Vyborne to vystihla Sejla. K tomu niet co dodat.
kocka :) z kosic niesi ?