Kde hladat chlapov

Príspevok v téme: Kde hladat chlapov
kocka12

dajte radu ako najst normalneho chlapa, netvrdim ze takí chlapi nexistuju, ale v dnesnom svete to je uz normalne vynimka. Viem, ze su cesty napr. diskoteky (no tam by som bola asi uz trosku stara), sport, konicky, alebo pod. Alebo si myslite, ze to radsej nechat na osud??? Lenze mna prave osud strasne sklamal a kvoli nemu som prisla o krasny 9 rocny vztah

chlap12321

mango.tree a mas co take ponuknut takemu charizmatickemu muzovi, aby si pre neho bola tiez charizmaticka a aby svoju charizmu nezneuzil na zbalenie nejakej milenky? Tychto charizmatickych muzov mas v politike kopu - charizma sa mnohokrat vyuziva prave na taketo oblbovanie ludi - kolko z nich je manzelke vernych?
Blondula, presne o tom to je - ma byt cierny, vysoky, krasny - drzim palce pri vybere... Ked zostarnes a on bude stale krasny a vo velkej pozornosti zien, tak dufam, ze vam to vydrzi aj vtedy. A zabudla si povedat, ze by mal mat aj bieleho kona...

Mimulus

No pekne - takže chcete tu všetci tvrdiť, že si nikdy nevypijete pohár dobrého vínka alebo šampanské na Silvestra??? :D :D :D Zabili ste ma :D

shy

Najideálnejšie je, keď je to tak pol na pol, ani nie výlučne len "zlý chlapec" ani nie "poslušný chlapec", ani jeden extrém ani druhý.

Blondula

moj idealny chlap by nemal pit,nadavat a urazat zenu,ponizovat ju a fajcit aj moze,lebo sak za volaco sa do konca zivota hadat musime :D a mal by byt krasny,vysoky,najlepsie tmavovlasy a uplne by bolo super ,keby mal dlhsie vlasy :P :D :D ak tu taky je,nema frajerku,zenu,milenku,tak sa moze ozvat :D :D

mango.tree

chlap, nemas vobec pravdu. ja takych tych tebou opisovanych "zlych chlapcov" neznasam a vytacaju ma, ked sa ma snazia zbalit, nudia ma a nezaujimaju. a zas tych dobrakov co opisujes, takych tiez poznam, len oni su dost tutmaci, kym sa ti vymacknu, ze sa im baba paci a zavolaju ju na rande, to uz bude aj stara babka. nic v zlom, ale to su tiez nic moc junaci, ked sa boja riskovat, ved tie baby ich nekusnu. mne sa najviac pacia Chlapi s velkym ch, charizmou a ti su nedostatkovy tovar. a nemusia byt ani pekni (vlastne, co to je pekny, mne su tieto nagelovane metrosexualno-posilovnove teliatka uplne asexualne), ale maju v hlave, maju ciele zivotne, zaujmy, obzory, su angazovany za vec, na ktorej im zalezi, a to sa na cloveku prejavi aj navonok, je to vidiet v ococh, drzani tela, zmysluplnych reciach a to su chlapi, ktori ma zaujmu, ktori ked vojdu niekam, nemozno si ich nevsimnut, maju silu ducha a osobnosti. a takychto spocitam na prstoch dvoch ruk :D

trabant

presne ako pise chlap, dost sa pohybujem v zenskych kruhoch a viem ze zenske nechcu poslusnych trtkov, iba take co naviac nemaju, mozno zo zaciatku, idealne je byt grazel, vediet kedy byt dobry, a zaroven mat rozum, tak netrepte zeny ze chcete normalnych chlapov