Cauko nechcel by sa niekto so mnou pustit od zajtra do detoxu s javorovym sirupom?? :-) tak 5-7 dni.
Detox s javorovym sirupom
Neviem ci ide iba o biznis,ja som sa po tych 3 dnoch citila super len som nemala motyvaciu vydrzat dlhsie....teraz uz chcem
teda ide len o business alebo o co? mozno ten javor ma nejake ucinky. ake je zlozenie toho sirupu? idem na to kuknut.tiez si detoxikaciu predstavujem trochu inak. ved uvidime :-)
nielen javorovy sirup,ale aj citron a kayanske korenie-ved si pozri neera kúru.
Neviem, kde ste na to dosli, ze javorovy syrup detoxifikuje.
Detoxifikacia sa prevadza najma vodou, enzymami na prazdny zaludok, absorbentmi, tj najma mikrovlakninami, ale aj aktivnym uhlim, bentonitami a zeolitami,
a samozrejme chelaciou
Toxiny treba odburat(enzymy) absorbovat a vyniest z tela.
Detox pecene spociva vo zvyseni toku zlci a jej absorbovani a vyneseni von z tela. Na to je najma sylimarin a kopa mikrovlaknin
Javorovy syrup neobsahuje ani enzymy, ani nema ziadne chelacne ucinky, ani nie je sam rozpustidlo.
o co ide v tom detoxe? mozno by som aj ja, ale musim vediet nieco blizsie. este som o tom nepocula. ako to ucinkuje a ako to brat? co to cisti a co sa pri tom ma jest a co nie? dajte mi vediet, prosim vas.
No tak dajak 375 ml za 9e a to je akurat na 3 dni . Tak ako chces
3 dcl??to bude asi len na 3 dni,tak to vyjde draho,myslim že cez net pol litra stojí okolo 22eur.
3dcl do 10e
Hej bude to potrebne :-D uz sa tesim :-D