Cauko nechcel by sa niekto so mnou pustit od zajtra do detoxu s javorovym sirupom?? :-) tak 5-7 dni.
Detox s javorovym sirupom
a preco si tak fandite,ze to zvladnete, akoby to bolo nieco nezvladnutelne? tie komentare na stranke, co ste tu dali hovoria, ze je to najjemnejsia, najlahsia forma detoxu,aku tie osoby kedy robili, tak nerozumiem vasim komentarom. ma to prisernu chut?
to je opisane,že to možeš držat aj iba raz do týždna celý deň,alebo nahradiť jedlo cez obed.
Fu no ja uz nepametam tento asi v DM. A ty dnes zozenies ci?
a mozem normalne jest, alebo mam mat nejaku dietu? tam som citala, ze mam nahradit jedlo tymto napojom. takze namiesto vecere toho vypit viac?
ty si kde kupila ten sirup?
zvládneme to,ja si verím,a ty??verím,že aj ty:)))
Pozri denne si zriedis 1,5 dcl javoroveho sirupu,stavu s citronov a cilli podla chuti s vodou a to pijes cely den. Dokial to vydrzis. Mozes pit aj rozne caje alebo vodu s morskou solou.
Aj ja a musime to vydrzat!!
nejako sa neviem zorientovat, nahradzam len jedno jedlo denne tymto namiesanym napojom, alebo nic nesmiem jest po tri ci viac dni?
moja kamoška už vela x držala tento detox,a schudla za 3-5 dní-teraz neviem presne-3kg.a chváli si to,ja do toho určite idem,ak nie zajtra tak pondelok určite.