Povazovali by ste toto za neveru?

Príspevok v téme: Povazovali by ste toto za neveru?
Wikimon

Mam priatela v maji to budu dva roky, chodi robit do zahranicia min rok bol 6 mesiacov prec a ked sa vratil boli sme spolu kazdy den byval u mna a mal u mna aj notebook. Raz isiel cvicit a ja som si chcela urobit relax a tak som si zapla jeho book. Automaticky sa zapol aj Skype a v tom mu napisala jedna slecna. Nedalo mi to a precitala som si ze si budu dneska volat tak som zacala citat aj historiu starsiu ako v ten den a zistila som ze si pisali cely cas ked bol prec dokonca si pisali aj ked lezal na mojej posteli a na otazku: S kym si pises? odpovedal ze: S bratom. Pisali si tam o tom ako by mohli spolu byt keby neni so mnou, ako to maju radi a ako by to spolu robili, dokonca si posielali aj fotky, neviem ake fotky mu poslala ona a ani to nechcem vediet on jej poslal kde bol polonahy po sprche mal len uterak okolo pasa. Zrutil s ami cely svet petoze to NEBOLO PRVY KRAT co som nieco take nasla. Aj ked sme sa dali do kopy tak si niekolko krat pisali zo slecnamy o sexe a ako by to chceli a ako by im to urobil. Do teraz hovori vsak to nic nieje nic to neznamena ale mna sa to dotklo a aj ked si teraz nato spomeniem tak tieto riadky pisem zo slzamy v ociach. Ked mu to pripomeniem tak sa dokonca nahneva ze vytahujem taku BLBOST. Myslite ze je to nevera? Nedvoverujem mu od vtedy. Viem ze je jeden s tych chlapov ktore aj ked maju priatelku maju oci na kazdej inej. :( .. som Zufala ale milujem ho. :(

Wikimon

ina prezyvka je mi vlasne jedno co by mi po hodnoteni vyslo ci to nevera je a ci nie vadilo by mi to tak ci tak lebo ma to boli, ale ja to proste chcem vediet ci sa toto da povazovat za neveru alebo je to len blbost ako povedal on sam ?

nirv

Je nevera jediný dôvod na rozchod? Že nemá charakter, je ok ? To ti nevadí, hej? Len potrebujes byť uistena, že nerobis z komara somara.

nirv

Áno, je to normálne, robí to každý milujúci muž. Veď sú to testosteronovi samci, potrebujú rozsievat semeno. A ty sa len pekne usmievaj a tahaj variť. Tvoj chlap je hladný. A večer chce sex. Veď ti povedal ze ťa ľúbi, tak čo ti vadí? Čo chces viac? Veď on je úžasny, takmer boh, a ty, len žena, jedna z mnohých. Môže mať ktoru chce. Ale je s tebou, tak si to váž. Ale ne, robím si prdel. Alebo aj nie. Ako chceš.

ina prezyvka

takze ked ti piseme, ze to nevera nie je, ale priatel je chmulo, tak to ti nevadi, ale keby sme ti napisali, ze to nevera je, tak by ti to vadilo?

Wikimon

Dervil nemas pravdu, pretoze ja chcem vediet ci je toto nevera, lebo ked som sa pytala par kamaratok povedali ano no kamarati povedali ze nie ako ktory, a chcem vediet vas nazor. Urcite to neni normalna vec. :/

Dervil

Wikimon, teba nezaujima, ci to je, alebo nie je nevera:-D
Ty od nas chces potvrdenie, ze to, co robi, je uplne bezna vec patriaca do vasho milostneho vztahu, ale sklamem ta, ja ti to nemozem potvrdit, pretoze TOTO MILUJUCI MUZ NEROBI.
to je vsetko a zariad sa tak, aby si neskor neplakala..ked si predsa len tu ruku nebude chciet odseknut :-D

PoPotvorka

co je na tom, ze niekto prca cez net niekde na soc. sietach ?! ..... alebo ho opusti alebo sa zmier ,ze mas vedla seba samca neskrotneho .... henten ti nezpapucavie ani po rokoch v spolocnej domacnosti tomu ver