Ludia poradte...chcem sa rozist s priatelom, sme spolu cca. 1.5 roka, byva u mna... nevyhovuje mi v nicom, nie som stastna a chcem sa s nim rozist...on ale nechape, nechce odist. Vraj vie ze ho milujem aj ja... skusala som po dobrom, nejde... skusala som mu povedat klamstvo - ze ma zaujima niekto iny a skoro som dostala po ustach... nic nezabera... CO ROBIT????
Ako sa zbavit muza
Nechápem čo sa do nej navážate, chce len normálu radu k normálnej téme a normálnemu problému.. Ak si mu už narovinu povedala párkrát že je koniec a že chceš aby sa odsťahoval, skús mu dať časový limit. Ak mu to nedojde, ja by som zavolala políciu že mám v byte osobu ktorá nechce odísť :D aj keď neviem či zrovna oni by to vyriešili. Ak je agresívny a myslíš že by bol schopný niečo ti urobiť tak tá spomínaná možnosť - nájsť si iné bývanie a odsťahuj sa niekam aj so všetkými vecami čo sú tvoje.
nie nemam 15.. ale proste ked to nejde po dobrom, ani po zlom...tak musim vymysliet nieco aby odisiel sam.....!!!!
FIGEL nie vigel :-DDD
ja uz to ale nechcem takto riesit, cele dni som potom preplakala.... bolo mi ho luto...chce to nejaky vigel ... ale aky???
tak vymen zámok znovu.. ked bude priatel v práci, vysťahuj mu veci..
aj ked , mohol by ti narobiť velké problémy a ja by som sa na tvojom mieste obávaha o seba ..
zarábaš dobre, nájdi si nový byt
tu nepomoze nic len radikal riesenie zbalit sa najst si novy podnajom jedneho dna nechat rpazdny byt a hola hop zacat na novo lebo toto je extrem ty vole volaj kamosov abo dakoho naj ho vykopne ty vole to je co toto rodicov brata abo dakoho nemas akoze ty mu povies nech odide a on ostava ? a pracuje aspon alebo jak fungujete kokos mi prides jak 15 rocna
ja sa mam odstahovat?? Vsetok nabytok je moj!!! Uz som raz vymenila zamok ale opat ho prijala ako som uz pisala :-( ale uz fakt nevladzem....chcem to ale riesit ako kultivovany clovek..tak poradi niekto???
nájdi si nový byt .. odsťahuj sa
ty máš 29.. kolko priatel??
ste dospelí ludia ..
nedostala som facku...ale videla som na tom ze sa musel velmi ovladat.... teraz citim proste ze to chcem skoncit..ja mam v prenajme byt byvam tam uz viac ako 3 roky... a on so mnou nieco viac vyse roka... lebo ma raz vykradli a bojim sa sama...tak som ho nechala aby bol so mnou...ale uz nechcem....