Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zbavit muza

Príspevok v téme: Ako sa zbavit muza
sususu

Ludia poradte...chcem sa rozist s priatelom, sme spolu cca. 1.5 roka, byva u mna... nevyhovuje mi v nicom, nie som stastna a chcem sa s nim rozist...on ale nechape, nechce odist. Vraj vie ze ho milujem aj ja... skusala som po dobrom, nejde... skusala som mu povedat klamstvo - ze ma zaujima niekto iny a skoro som dostala po ustach... nic nezabera... CO ROBIT????

gmail

boze co som komu urobila???

urobila. bola si naivna. a za blbost sa plati. naivita znamena aj to, ze neratame s tym, ze clovek moze byt iny nez sa na prvy pohlad zda. to tak v materskej skole by este bolo tolerovatelne, ale medzi dospelakmi je to uz riadna detinskost. tie prachy, co ti je dlzny, ti asi uz nikdy nevrati. ber to tak, ze si zaplatila za skusenost. snad ti to pomoze a druhykrat budes opatrnejsia.
ja by som jeho odstahovanie kazdopadne riesil s policiou. aj pri baleni jeho veci by mal byt nejaky svedok. aby si neskor nemala problemy. treba zainteresovat uradnu osobu. porad sa s advokatom, tu na fore mozes dostat rady, ktore budu pre teba nebezpecne. nekonaj zivelne a bez uvazenia a hlavne - bez kvalifikovanej rady pravnika. nie vzdy je to vsetko take jednoduche ako si myslime. vazne problemy mozu este len nastat. tak si to nekomplikuj. uz si raz sprostost spravila, zacni sa spravat ako dospely uvazujuci clovek.

priatelsilak

sususu
"Vy muzi ste ale prefikani chameleoni nedate na zaciatku nic na sebe badat... a takto na to potom my doplacame...."
Ono je to skor o tom, ze si sa na toho chalana na zaciatku vztahu nepozerala s otvorenymi ocami - tam bude skor chyba :)

Leela333

Mu tú plazmu oplieskaj o hlavu debilovi. Keď sa ti nechce doťahovať o peniaze, daj mu ju. Ak sa ti chce, daj mu ju, ale pýtaj späť tvoje peniaze, čo si za ňu dala.

Ale ak ti ešte dlží, nechaj si ju, ako hovorí Ovečka, svedomie ťa vôbec trápiť nemusí, si v práve.

sususu

mas absolutnu pravdu...ved takto sa mi hnusi este o mnoho viac...mne sa to teraz stalo prvy krat... a dufam ze aj posledny...ale uz sa taaaak tesim ked to budem mat za sebou a budem free ! ani von ma poriadke s kamoskami nepusta a ked raz za cas idem, tak svoj zial utapa v alkohole...totalny uboziak ! Vy muzi ste ale prefikani chameleoni nedate na zaciatku nic na sebe badat... a takto na to potom my doplacame....

priatelsilak

Ten svalnac moze byt iba nejaky kamarat, ktory ti pomoze - nemyslim, ze rovno frajer - kamaratka to tak riesila - nejaky znamy jej zohnal nejakeho karatistu ci co to bolo - dosli domov, ex vyskocil, ten druhy vedel chvaty, tak ho zneskodnil bez toho, aby mu ublizil - zahrali divadlo, ze je novy frajer a ze ak bude robit este problemy, tak druhy raz dopadne ovela horsie. Ex sa zbalil a kamaratke sa vyhyba dodnes.
Ona to riesila takto aj preto, lebo ten byt bol jej a nemohla ho odtial dostat dlhu dobu a bola uz z toho poriadne zufala. Inak nechapem chalanov, ktori su odkazani na to, aby babe robili taketo problemy namiesto toho, aby sa bud skusili nejako inteligentne zmierit alebo sa civilizovane rozist - taki by mali dostat dozivotne tetovanie na celo - "Pozor, v pripade rozchodu sa zo mna stava totalny idiot!"

sususu

no jasne.... aby doslo k tragedii ..to nie je dobry napad :-/ a najst si priatela??? ja uz chcem mat pokoj a oddychnut si, zregenerovat nerv :-D

priatelsilak

Najdi si okamzite nejakeho svalnateho priatela a ten mu to vsetko velmi rychlo vysvetli :)
Alebo dojdi s nejakym novym priatelom domov, ked tam bude tento tvoj a tvarte sa akoby tam nebol :)

sususu

nemam ziadneho takeho..vsetci su taki kludasi co poznam, aj v praci chalani... on je zas agresivny, bojim sa este aby nikomu neublizil a budem to mat na svedomi :-(