Ludia poradte...chcem sa rozist s priatelom, sme spolu cca. 1.5 roka, byva u mna... nevyhovuje mi v nicom, nie som stastna a chcem sa s nim rozist...on ale nechape, nechce odist. Vraj vie ze ho milujem aj ja... skusala som po dobrom, nejde... skusala som mu povedat klamstvo - ze ma zaujima niekto iny a skoro som dostala po ustach... nic nezabera... CO ROBIT????
Ako sa zbavit muza
Po tom všetkom čo som čítal, by si sa mala snažiť čo najrozumnejšie zachovať a prežiť to čo najnormálnejšie. Aby ti fakt nejako neublížil ešte potom, dneska majú ľudia kvalitne vymetené mozgy. Chvíľku je ok a na druhý deň ťa už mláti.
Akruát ma napadá, ako si sa mohla z takýmto človekom dostať do vzťahu, je mi to záhadou. Či vtedy bol normálny alebo čo? A skoro 2 roky ? Asi bude platiť, pokaľ nezažijem, nepochopím.
najhorsie na tom je ze ked je normalny tak je fakt fajn....len sa s nim nechci rozist!!! Nechapem ako moze niekto niekoho nutit do vztahu :-/
A ten zámok je tiež dobrý nápad, ale radím ti, vyhýbaj sa mu a dávaj si na seba pozor, aby si ťa niekde nechytil, lebo ako tak čítam, asi to nemá v hlave uplne OK...
A skoro si dostala? Ja skapem... No v takomto prípade by som zavolala nejakého nabúchaného kamoša alebo tatka, nech ho ručne stručne vypoklonkuje. Nesrala by som sa s ním.
dakujem vam za rady, takto to budem riesit..dam vediet ako to dopadlo :-) dufam ze bude vsetko ok ;-)
pošli ho do mesta na nákupy a zatial mu vylož veci a viac mu neotvor dvere možeš pripojit list s tým že voláš políciu ak ti nedá pokoj a napíš, že ty živíš jeho a on nijak neprispieval a ty máš záujem o schopného muža nie ako je on si vymysli už máš niekoho iného ale kedže s nim nedalo sa nijak pohnut tak to riešiš takto a nepust ho dnuka ale by si mu mala aj vziat kluče a zahrat že sa stratili asi aby viac nevošiel dnuka eštze predtým ako ho pošleš na nákupy niektorý predošlý den a vylož mu kufor s vecami nejaký obnos penazi aby docestoval domou alebo za niekym iným.
vzdy mozes povedat ze tam byval cely cas zadarmo a ak aj niekto o tom vedel ze ti plati polovicku tak vzdy mozes povedat ze on u teba byval zadarmo a na oplatku platil stravu ... a tym padom nema ziadny pravny narok tam ostat... hlavne to ries cim skor tebe to tak nepride ale tato situacia je pre normalneho cloveka uplne absurdna...
to co hovori gmail je sice pravda ale typujem ze oficialne to najomne neplati a to ze tam ma trvale bydlisko je uz jedno volakedy bol problem takto cloveka vyhodit teraz uz nie... takze on tam fakt nema ziadne pravo byvat ... a ak by aj namietal ze su tam jeho veci tak by to najprv musel dokazat a to je v tomto pripade nemozne...
2 sususu
to je jedno ze nemas takeho kamarata... urcite nejaky tvoj kamarat takeho kamarata ma... a da sa na to nahovorit... skus vycislit cenu telky a toho co ti dlzi... ak si v minuse tak mu bud vrat tu telku alebo mu daj tie peniaze ak v pluse tak mu povedz ze ocakavas tie peniaze ...(taky psychologicky trik mozno sa vyburi na tom ze ti ich nevrati) ale toho kamarata mu ukaz inak bude asi doliezat a robit problemy