cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
A okrem Lillianky, Paula
alebo TIMEA
LINDA a SILVIA, LAURA
mne sa pacia mena ktore su cisto "dievcenske" alebo chlapcenske napriklad od Lindy nevytvoris muzske meno, ako napr. Vladimir- Vladimira...:))
mne sa velmi pači meno Lara aj som chcela aby sa tak volala dcera ale manželovi sa nepačilo. Tak sme sa dohodli že pre dievčatko vyberie meno on a pre chlapca ja .Vybral meno Alexandra
pre chlapca mame martinko.dakujem za rady padlo mi do oka liliana.lea.saru mame u sestry predbahla ma potvora,timea ma oslovilo kamoska objavila,
Ak kces do vyberu mena vniest aj trochu vedy a mozes si dovolit investovat nejaku korunku, porad sa s numerologom. Vraj meno v kombinacii s priezviskom predurcuje charakter jeho nositela :o). ja s tym ale skusenosti nemam, len som to pocula. Mozno pre zabavu staci prelistovat nejaku taku knihu.
ja mam pre dievca vybrane dve mena Kristina alebo Natalia
ja mam chlapceka,vola sa Viktorko,ale keby som mala dievcatko tak by sa volala Sofia,Nina,Skarlet,Arletta,a aj Noemi je pekne.mate ich na vyber.ja mam knihu s menami je ich tam asi tisic,je si scoho vyberat.a pre chlapceka sa my velmi pacia Tadeas,Kristian,Sebastian.prajem vam a vazmu babetku vela zdravia.
mne sa paci EMA alebo VIKTORIA, tiez aj ELLA
Moja dcérka sa volá NOEMI ( je to biblické meno)