Ako vybrat meno pre dceru

terka

Tiež čakám babatko a stale nemam jasno v tom, ake meno vyberieme. Mne sa osobne ale strasne paci Vanesa a Margaréta.

cutie

ja tuto www pozeram len tek,lebo sa nudim prave..a rozhodla som sa aj ja pripisat,ze je to velmi tazke najst meno pre dieta..ja zijem uz 2 roky mimo sk,stretla som sa z roznnymi menami,..ale ja by som dala asi nejake pekne slovenske meno,ktore poznaju aj medzinarodne, to zn. napr. aj moje zuzana, alebo veronika,zofia,lukas,david,paci sa mi aj johanna,len neviem ci by som si na take trufla..a neviem co tu ma kazdy s tymi chloe,alebo vivien,alexandra,laura..sak sa uvedomte slovaci......je to trapne,ako ked cigani davaju mena podla filmov pre svoje deti....ked chces ostat zit v zahranici,daj si meno ake chces, ale na slovensku to nebudu chapat...oki....papa vsetkym.. ps. len moj nazor...

lillah

Mne sa velmi paci kombinacia mien Liliane Rose.... ale aj samostatne napr. Fleur, Constance (Connie), Freya,
No a pre chlapca: Marek Tobias... potom Timothy, Simon, Nathaniel...

Aťa

Podľa mňa, meno ktoré vyberú rodičia pre svoje bábatko, je pre nich to najkrajšie na svete a to je podstatné, vôbec nie je dôležitý názor okolia.
Lenka 22 dúfam, že budeš mať tie dvojičky...budú mať veľmi milé a zlaté mená.

zizi

no ja neviem ale ja vyberam meno aj podla toho či mam určitu osobu s tym menom rada alebo nie neznašam jednu babu Zuzu a nedala by som nikdy svojej dcere to meno ....a po druhe nemam rada ked sa dcery volaju po mamach

555555

mne osobne sa paci meno pre dievcatko Tara,Lara,Mia,Zoe,ale aj Lenka,Elenka:-),Bianka.pre chlapceka jednoznacne Ben,Sebastian,Benjamin,Matej,Ali.atd

lejla

Loli máš pravdu, pre dievča je tých mien oveľa viacej...mne sa páči Ema, tiež Zoe,Sara,Mija,Liliana,Kiara,Juliana,ale pre chlapcov je to horšie...Richard, Partik,Matej,Erik,Viktor,Valér,Roland, Lukáš, Dominik...no aj pre chlapcov je dosť tých pekných mien