Ako vybrat meno pre dceru

paulína

Paulína je veľmi pekné a aj vznešené meno,má veľa tvarov paula,paulína, paulínka, a aj sa tak volám, a veľmi sa mi páči keď mi kamarát hovorí paulis, to je také milučké, a aké meno máte pre chlapca?

katechela

V rodine sa nám narodila Emma, len máme teraz malý problém, lebo nevieme či bude oslavovať meniny na Emu 30.1 keď ona je eMMa :)

leon

mne sa paci ELA, skor by ma vsak zaujimalo, ake ste vybrali to chlapcenske meno? podla toho by som asi vyberal aj pre dievca, a suhlasim s nazorom, ze treba skusit aj kombinaciu s priezviskom, a hlavne nevymyslajte mena typu TEKLA, aby dietatko nemalo dozivotnu traumu, vela stastia vam prajem!

zojenka

Ja som Zoja a s menom som spokojna...ked som bola mala nadavala som ze preco nemam take obyc.meno,ako Majka,Lenka a pod,ale teraz by som nemenila...Blizki ludia ma volaju Zoji,Zojenka,Zojusko,Zojcok,alebo len Zojka...Ostatni Zoja,ale to neva...Pacia sa mi ruske mena ako Nina alebo Natasa...Ale osobne som za Zoju

simona

Ved jej musis dat meno ake sa paci tebe a muzovi a nie pytat rady tu..ved kazdemu sa paci ine meno predsa, musis vediet ake mena sa ti pacia, toto nevidim ako nejaky problem.