Baby, chcem sa vas opytat na taku vec. Ked chlapa mate radi, ste ochotne pre neho vela urobit. Priklad - povie vam, ze je hladny a vy ste ochotne aj hodinu stravit varenim a pripravit nieco dobre, co vas stoji cas a namahu, a kolkokrat sa k tomu z lasky v pohode donutite, i ked sa vam vobec nechce.
Aky je to pre vas rozdiel, ked chce muz sex a vy nie? Preco je take tazke ist s nim do postele a poskytnut mu to? (Neberte to prosim ako vycitku, ci vyryvanie, normalne som na to len fakticky zvedavy, preco nie)
Je to pre vas citovo prilis hrozne, boli to, necitie sa pri tom moc dobre alebo kde je podstata problemu? Ten chlap vas miluje, preto nejde za inou, ale chce vas. Muz citi sexualne napatie ovela intenzivnejsie ako vy. Zena dokaze v pohode vydrzat bez sexu aj par mesiacov, zdravy chlap maximalne par dni - ten stav napatia byva naozaj velky, to zeny nepochopia - neda sa to tak lahko ovladat ako u nich. Tak preco to zeny nechcu pochopit a neposkytnu im to, ked navyse tvrdia, ze toho muza maju radi? Chlap by velakrat taku obetu (nemyslim len co sa tyka sexu) pre vas urobil. Skuste mi to prosim co najlepsie opisat. Velmi pekne vopred dakujem za vsetky nazory. :)
Preco nedat?
Tina, prave som si precitala prispevok od teba, ze sice ho milujes, ale nevzrusuje ta. Vies co som ti pisala na zaciatku temy, tak to skus. Skus inak premyslat nad sexom. Je to ine, keby ste boli manzelia. Vtedy nastupuje priklad ako pise Dadula. Vtedy je skutocne zena zodrata zo vsetkych povinnosti a skutocne ju popri detoch ani len nenapadne, ze sex existuje. Ale ty si mladucka, nemala by si sa citit ako 30 rocna zena, s dvomi detmi, s ktorymi je na materskej. Potom ked raz tie deti a domacnost pridu, tak budes robit co? :D Nebudete sexovat vobec?
Nechcem ti pisat, co mas robit a co nie, ale aby som chodila s niekym, kto ma fyzicky nepritahuje...uff...nikdy...Takeho cloveka by som nemohla ani milovat a to nehovorim preto, ze som povrchna. Naopak nedokazem mat sex s niekym len preto, ze vyzera dobre. Pre mna to musi byt v sulade. Vonkajsie s vnutornym. Prepac, ale ako chlap by sa mal posnazit o svoj vyzor, ved aj ty sa snazis byt pekna kvoli nemu nie? Mozno aj tam je pes zakopany. On sa ti celkovo nepaci fyzicky a ty sa citis prilis unavene, ked cely den cosi robit. Lahke riesenie. Cvicte, lebo sa to da aj doma. A ty neber ako tragediu to, ze mu varis a zehlis :) Pridu aj "vacsie" povinnosti k tomu ;)
treba vediet aj vypnut, napr. taka zehlicka vobec nie je potrebna k zivotu, ani kazdy den utierat prach, vysavat, lestit skla, ani tepla vecera nemusi byt kazdy den
u nas sa nic narodenim dietata nezmenilo, mozno keby sme mali 3 a viac, co by som si vsak nikdy neurobila, taka masochistka nie som :))
dadula napisala si to presne ako to je u nas. ja na sex ani nepomyslim a ked hej tak nenajdem ani spitku energie. samozrejme ze tato zmena nastala po porode. muz sa doma ani nahodou nepretrhne kym ja este aj v noci robim - stavam k malemu. nemam najmensiu chut aj preto ze sa necitim ani trochu pritazliva. nemam si nohy kedy oholit ci vytrhat obocie. otras. a muzicek si bude telku kukat. uz som vzdala naháňanie ho doroboty. ked nie je za tv tak za smartfonom. bieda
necitala som prispevky podomnou ale co sa tyka tejto temy....ked ja zijem s chlapom,tak je u mna taka "povinnost" navarit,upratat,umyt riady a kopu inych veci okolo domacnosti.nerobim to ani tak pre muza,ktoreho lubim,ale aj pre seba,lebo ja svincik a prazdnu chladnicku neznesiem :D a co sa sexu tyka...tam sa nevyjadrujem,lebo ja som uz skoro rok bez chlapa a sexu :D ale treba si hladat partnera,ktory ma podobne chutky...
ak maju dvaja prilis rozdielnu chut na sex, tak to podla mna nemoze dobre dopadnut.
ale najvypuklejsie je to vtedy, ak uz su tam aj deti, vtedy sa zene proste prestane chciet.
to je ten hlavny problem, lebo dovtedy mala zena chut vacsiu, takze muz sa zrazu ocitne v situacii, ktora je nova a ktora sa mu nepaci.
kedze vlastne "kupil macku vo vreci". zaviazal sa zit so zenou, ktora ho sexualne odmieta.
no a tak si muzi nachadzaju milenky a hovoria im, ze ta ich uz s nimi nic nechce mat. nie je to ziadny kec alebo kalerab, ako by sa mohlo zdat, je to proste fakt.
akurat zeny (manzelky) ho nerady pocuvaju.
ale milenky ho zas maju rady :) tak sa to vyrovnava.
Mam 23...ano tak malo, a tak malo mam chut na sex, je to asi hriech :)
zvedavy: iluzie si mi nezobral, viem, coho je moj priatel schopny, ale vdaka, ze sa staras. Ja budem dalej zit v tom, ze ma ochrani :)
ten príspevok je ževraj o jeho kamošovi, nie o nom - o autorovi témy:)
Zvedavy, ja sa cudujem, ze sa vobec musis pytat. Budem zovseobecnovat, neber to osobne prosim a tiez nevztahuj doslovne veci na mna.Pises o muzskej sexualite o vnimani sexu zo strany muza, teda ja a moj penis. Zena takto nerozmysla, sex zo strany zeny potrebuje trocha viac nez to, ze mam momentalne erekciu a musim nutne niekde ulavit svojmu "bremenu". Sex vo vztahu je pre zenu o citoch a vplyva na to kompletne cela situacia vo vztahu. Ak by zena mala sex na poziadanie a ovela castejsie, nez chce tak sa nutne tato cinnost zhnusi. A potom sa ta chut utlmi uz nadobro, kedze ten chceny sex je totozny ako nechceny. Da sa to, ak by slo o to, ze muz chce 5x tyzdenne a ona 4x. Ak vsak uz ide o velmi rozdielne potreby, tak ten vztah nebude fungovat. Sex musi byt na poriadku, problemy v posteli sa odrazaju na celom vztahu, darmo sa budeme niektori tvarit, ze na sexe nezalezi. Dostat sa chcem k tomu, ze nie je az taka pravda, ze zene staci raz za mesiac a menej casto. Mne to nestaci, ziadnej mojej kamaratke to nestaci. Pes je zakopany podla mna tam, ze sme vsetky slobodne, bezdetne, cize mam 100% casu na vztah a sexualny zivot. Pocula som casto sterotypy, ze zena po svadbe "uz nechce". Vela parov som aj osobne zazila.A velmi sa cudujem, comu sa vsetci cuduju. Klasicka rodinka totiz funguje tak, ze zena sa ide pretrhnut s varenim, zehlenim, upratovanim, neskor detmi. Muz pride domov, daco malo porobi(ak vobec), sadne pred telku. A potom mu pride chut na sex. Ze ta zena je znicena, mesiac nemala cas si nohy oholit, nemala cas sa upravit, aby sa citila pritazliva, ze je psychicky vycerpana to je akosi neviditelne. Mnoho tychto problemov by sa dalo vyriesit tym, ze muz by zacal zenu odbremenovat od povinnosti doma, aby aj ona mala cas na seba a rozne postranne myslienky, nielen co zajtra uvarit a ci mame doma prasok. Ale sa to casto bohuzial riesi neverou, pretoze sa ta zena "zmenila"a neda sa uz "opravit".