Prosím poradte mi čo mám kúpiť priatelovi na valentína.
Valentín
Lulita
nie, do skatule by som to nedaval, ale tam, kde je to viditelne, a dizajnovo vylepsuje izbu, napr preco si drviva vacsina ludi dava magnetky kade tade (chladnicka, a ten vysavac nad sporakom) ??
preco si ludia davaju fotky kade tade na rozne rovne aj nerovne povrchy ?
myslim si, ze ak by toho plysaka napr dal na iste miesto, kde sa nepozera kazdy den, no NAHODNE mu skrizi pohlad, tak mu to dany den pripomenie (emocie-hormony-whatdafakever) a splni svoj ucel opakovane az do smrti :P
A suhlasim s tym ze je to debilny sviatok. marketing..
totiz cokoladu mozem kupit aj dnes, piateho februara..
a den matiek?
to je uz maximalne, a teraz preskocte nasledujuce slovo - PICOVINA.
pretoze mamu si mozem uctit kazdy den, na to ziadny den v kalendari NEPOTREBUJEM !!!
skor je to humus, lebo clovek na to moze zabudnut, a potom su len nedorozumenia, popripade o com je taky den, ked mama ocakava darcek?
nie je krajsie a tym padom LOGICKY viac slpnena podstata DARCEKU a PREKVAPENIA, ak to pride necakane ?
Kontrolna otazka, pre kazdeho kto si mysli, ze je tato teoria nespravna, chceli by ste vediet presny datum alebo den svojej smrti?
lost - mas uz svoju skatulku krámov s fixkou oznacenych Valentin? :p
a vsade v restikach budu otravovat otravy, co budu predavat ruze za 5 eur, na veceru skocime inokedy ako 14teho :p
plysak nie je zly napad, ale musi byt velmi maly (idealne zavesitelny, prakticky klucenkovy, ale nie specialne klucenovy i ked moze byt, kazdy rok nova :) , a za 50 rokov bude mat krasnu zbierku plysakov, no nie? ;)
cokoladu rozhodne nie, seriozne, to straca pointu.. ci nie? :D
neviem co by bolo lepsie, ci nieco co vydrzi naveky a bude dany valentin pripominat, alebo cokoladu ktora je slast ale konecna, tj. zje sa prakticky v ten den.
a co tak obe??? :D
Keď tak do toho vankúša čo majú v paneláku čo hovorí milujem ťa :))
nie je to úplný popis tvojej povahy, len čiastočný. aby som ťa popísal presnejšie musel by som si prečítať aj ostatné tvoje komenty, ale to by bola strata môjho času...
mirko789, vždy ma pobavia ľudia, čo vedia z jedného komentáru presne popísať moju povahu :D
Leela333, že ty si vôbec nepochopila podstatu toho, čo eliška napísala? asi si dosť nudná a zatrpknutá keď nevieš pochopiť srandu a zábavu, ale bohužiaľ aj také ženy sú...