Valentín

Agnes999

Ked to beriete takto, ze na tom obchodnici zarabaju, tak kazdy sviatok je komercny. A narodediny meniny tiez, pretoze tiez vtedy date zarobit obchodnikom. Okrem toho, kto tvrdi, ze musite nieco kupovat, da sa nieco aj vyrobit.

M 25

Leela, presne toto mám na mysli .. však je na ludoch, aby si z toho nespravili ten marketingový ťah .. aby videli na tom to dobré a nesťažovali sa naň :)

Leela333

A je rozdiel oslavovať Valentína, lebo chceme druhého potešiť a oslavovať ho preto, lebo sato "má osláviť". Proste v druhom prípade je to jasný marketingový ťah - ľudia nakupujú srdiečka, macíkov, pohľadnice a neviem aké kraviny.

V prvom prípade stačí napr. kúpiť partnerovi tortu alebo potešiť priateľku nejakou drobnosťou čo má rada. Netreba to preháňať. Ale myslím, že v tomto prvom prípade je Valentín milý sviatok, len to nepreháňajte enormnými darmi.

SimulQaa

Dúfam, že my valentína "oslavovať" nebudeme, aj pre mňa je to hlúpy zvyk. Len škoda, že budeme mať výročie pár dní pred valentínom, keď bude všetko zbytočne predražené. Skús ten sex, nejaké sexy prádlo, to zaberie vždy hehe :D

Filipova

Mimulus a v com to je o inom? Aj matke, aj otcovi ci detom sa ma laska a ucta prejavovat po cely rok a nie v urceny den.. nejak v tom rozdiel nevidim

M 25

ja mám velmi rada tento sviatok .. jasné, že celý rok sa má láska prejavovať, ale tento den si ju dopriať viac ..

čo to ludia nechápu?!