Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Valentín

tbl555

Nemyslím si, že je to vymyslený, hlúpy, marketingový alebo trápny sviatok. Oslavuje sa od 15. storočia, viac info je na wiki. Marketingový je odvtedy, odkedy sa začali predávať pohľadnice. A záleží aj na tom, do akej miery sa týmto človek zaoberá, namiesto toho, aby riešil podstatu sviatku.
Niektorým veľmi vyhovuje, keď môžu zaútočiť a vyhovárať sa na to, že je niečo vymyslené, americké, marketingové alebo iné..
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. / Konfucius

okoloiduciXY

asi bych sa neodvážil hovoriť čo (nielen) chlapi majú radi a čo nie, keďže každý sme iný. mala by si sama vedieť alebo aspoň tušiť z čoho bude mať radosť (i keď sexom asi nič nepokazíš :)). čo sa mňa týka tak celkovo nerád dostávam darčeky, hlavne tie ktoré sú zbytočné, ale plyšák mi nikdy nevadil :) neviem prečo sa z toho vyvinula taká anti-plyšákovská téma. hádam že ľudia moc rozlišujú čo je a čo nieje "dospelácke" namiesto toho "čo poteší" a čo nie.

Lulita

tak neviem, ale mne to pride blbe, urcite by ma neuspokojila fotka, kde kukam ako debil, co som dostala :D a uz vobec by som to nikomu neukazovala omg!

eliska7

Tiez mi napadla taka myslienka, ze by si mohla kupit velkeho pavuka, pockat kym zaspi, polozit mu ho na paplon a potom ho zobudit :D Taktiez maj pripraveny fotak aby si rychlo zachytila a zvecnila ten moment! :D Aspon dostane nieco originalne s cim sa bude moct pochvalit kamaratom. Potom ked sa o tom budu bavit ako travil valentina tak tvoj priatel povie: "Ty vole, skoro ma j**lo" :D Treba vymysliet nieco extra a nie blbosti co kupuje a robi kazdy!

Lulita

haha no presne je to tak...preto to sem prislo, aby sa na tom zarobilo, ludia si myslia, ze rýchlo musia kupovat plysove srdcia a medvedov a predrazene albi pohladnice, ale pri tom ta laska tu ma byt cely rok!

ale cokoladka a vecera potesi vzdy...v ktorýkolvek den

Mimulus

Ja si zase myslím, že je to len marketingový sviatok - takzvaná burza s ,,láskou,, A kto naozaj toho druhého miluje tak mu nosí medveďov celý rok a nie len na Valentína!

M 25

toto nepochopím, prečo sa niekto pýta takéto veci na nete druhých ludí?? však ty si priatela poznáš najlepšie. ty vieš, čo ho poteší a tak podobne ...

a hlavne čakaj komentáre typu, že je valentín sprostý "sviatok" ..

ja si to nemyslím, podla mna je krásne pripomenúť si aj v tento den lásku medzi ludmi ..