Prosím poradte mi čo mám kúpiť priatelovi na valentína.
Valentín
takže sa zarába aj na Dni Matiek, Otcov, Detí, atd ... podla vás ;)
Nemyslím si, že je to vymyslený, hlúpy, marketingový alebo trápny sviatok. Oslavuje sa od 15. storočia, viac info je na wiki. Marketingový je odvtedy, odkedy sa začali predávať pohľadnice. A záleží aj na tom, do akej miery sa týmto človek zaoberá, namiesto toho, aby riešil podstatu sviatku.
Niektorým veľmi vyhovuje, keď môžu zaútočiť a vyhovárať sa na to, že je niečo vymyslené, americké, marketingové alebo iné..
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. / Konfucius
asi bych sa neodvážil hovoriť čo (nielen) chlapi majú radi a čo nie, keďže každý sme iný. mala by si sama vedieť alebo aspoň tušiť z čoho bude mať radosť (i keď sexom asi nič nepokazíš :)). čo sa mňa týka tak celkovo nerád dostávam darčeky, hlavne tie ktoré sú zbytočné, ale plyšák mi nikdy nevadil :) neviem prečo sa z toho vyvinula taká anti-plyšákovská téma. hádam že ľudia moc rozlišujú čo je a čo nieje "dospelácke" namiesto toho "čo poteší" a čo nie.
Ďalší blbý vymyslený sviatok pred nami...
paneboze, len chlapovi nekupujte plysakov. radsej mu nieco uvar a povenuj sa mu, uz ked.
tak neviem, ale mne to pride blbe, urcite by ma neuspokojila fotka, kde kukam ako debil, co som dostala :D a uz vobec by som to nikomu neukazovala omg!
Tiez mi napadla taka myslienka, ze by si mohla kupit velkeho pavuka, pockat kym zaspi, polozit mu ho na paplon a potom ho zobudit :D Taktiez maj pripraveny fotak aby si rychlo zachytila a zvecnila ten moment! :D Aspon dostane nieco originalne s cim sa bude moct pochvalit kamaratom. Potom ked sa o tom budu bavit ako travil valentina tak tvoj priatel povie: "Ty vole, skoro ma j**lo" :D Treba vymysliet nieco extra a nie blbosti co kupuje a robi kazdy!
haha no presne je to tak...preto to sem prislo, aby sa na tom zarobilo, ludia si myslia, ze rýchlo musia kupovat plysove srdcia a medvedov a predrazene albi pohladnice, ale pri tom ta laska tu ma byt cely rok!
ale cokoladka a vecera potesi vzdy...v ktorýkolvek den
Ja si zase myslím, že je to len marketingový sviatok - takzvaná burza s ,,láskou,, A kto naozaj toho druhého miluje tak mu nosí medveďov celý rok a nie len na Valentína!
toto nepochopím, prečo sa niekto pýta takéto veci na nete druhých ludí?? však ty si priatela poznáš najlepšie. ty vieš, čo ho poteší a tak podobne ...
a hlavne čakaj komentáre typu, že je valentín sprostý "sviatok" ..
ja si to nemyslím, podla mna je krásne pripomenúť si aj v tento den lásku medzi ludmi ..