bolest kolien

Príspevok v téme: bolest kolien
terezka

Prosim o radu ,pred pol rokom som mala bolesti v lakti, potom začal aj druhy laket, podla lekarov som to mala pretažene ale neviem od čoho ked nič take nerobim ,bolest vystrelovala až do prstov ako rezanie,potom sa to dako ukludnilo bolo to znesitelnejšie,obidve lakte mam zabandažovane to mi robi dobre stale potom mi začali boliet aj kolena teraz už obidve niekedy viac niekedy menej ked si to zaviažem je to lepšie,ortoped vylučil ortoped .chorobu aj neurolog.Niekedy ta bolest sa taha dole do svahov.Už neviem na koho sa mam obratit o pomoc . Dakujem za radu.

kosa

takze ked mame rozumiet tomu,
lekari ta operovali na laket, ale pricinov bola tetanija,takze ta nemali operovat-operovali nepotrebne?
ako ti vysvetlili ich chybu?
dik za odpo.

RNG

Terezka, mozno maju pravdu.Vyssia vaha, vyssi oder . Ale doplnkami sa to da do znacnej miery kompenzovat. Je plno velmi tazkych ludi(umyselne sa vyhybam slovu tlstych, lebo je dnes tendencne zneuzivane), ktori nemaju s klbami ziadne problemy. Nehovorim, ze si ich po case nemozu vysluzit...

terezka

Ahojte.Každemu dakujem za radu.Dnes som bola znova na ortopedii,povedali že mam pretaženy sval na kolene ,treba schudnut,a cvičit,no uvidime čo bude dalej.

RNG

Ked je bolest len v klboch, tak je to problem klbov, a na to sa tu uz viav pisalo.
Kej je to ale niekde v strede svalu tiez, napr stehenny alebo lytko, tak je to poskodeny nerv.
Je viacej virusov , co vedia poskodit nervy(Epstein Barr, rozne herpesy a ine, este neidentifikovane)
Telo ich obvukle potlaci za den -dva , sle nasledky poskodeneho myelinu(izolacie nervov) pretvavaju, pokial sa myelin neregeneruje. A na to su potrebne omega 3 kyseliny, ktorych mame v strave primalo.
Najlepsi zdroj su kvalitne rybacie oleje, davky intenzivne 6 az 9 gramov denne. Udrzobne su cca 2 gramy, odporucene pre kazdeho.

marcia

Daj si spravit reumatologicke vysetrenia,moze to byt zapaloveho charakteru ked to postihuje viac klbov,viem o com hovorim,mam s tym problemy tiez,hlavne sa nespoliehaj na doktorov lebo dopadnes ako ja,musis sa sama diagnistikovat a ziadat konkretne vysetrenia,lebo u nas su niektori doktori bohuzial strasni

terezka

ahoj jaeny,a potom ti to ako prešlo,vlastne vlani aj mne našli tu tetaniu v nemocnici,vtedy som tam bola s laltami,kolena ešte neboleli vtedy,len mi kazali Mg.a Ca brat.A to bolo všetko,ja som iné priznaky nemala.Ako ti to prešlo.

jaeny

Ahoj terezka,mna takto tiež boleli lakte,dokonca som si dala na lavej ruke operovať ale najvačšia sranda je na tom to ,že nešlo vôbec o lakte ale všetko to spôsobovala TETANIA,držím paste nech to skoro vyriešiš,pá