Prosim o radu ,pred pol rokom som mala bolesti v lakti, potom začal aj druhy laket, podla lekarov som to mala pretažene ale neviem od čoho ked nič take nerobim ,bolest vystrelovala až do prstov ako rezanie,potom sa to dako ukludnilo bolo to znesitelnejšie,obidve lakte mam zabandažovane to mi robi dobre stale potom mi začali boliet aj kolena teraz už obidve niekedy viac niekedy menej ked si to zaviažem je to lepšie,ortoped vylučil ortoped .chorobu aj neurolog.Niekedy ta bolest sa taha dole do svahov.Už neviem na koho sa mam obratit o pomoc . Dakujem za radu.
bolest kolien
ortoped
tiez som mala podobny problem s kolennymi klbmi.. islo o osteoporozu, a tak mi doktor predpisal Condrosulf 800. berie sa po tri mesiace s trojmesacnou pauzou po dobu dvoch rokov. liek je dobry na vsetky klby v tele
na klbové ochorenia je dobrá akupunktúra-ak ju máte kde zohnať!
ahoj,
mam podobny problem mna bolia klby na celom tele teda prsty zapastie lakte koleno, clenok, podla lekarov som zdrava absolvovala som uz vsetko co sa dalo.
Mam otazku nebrala si predtym nejake antibiotika alebo nebola si sa zaockovat??? Ak ano tak to moze byt s tych antibiotik. Ja som totiz natrafila teraz na lekara ktory mi to povedal, pred pol rokom som totiz brala pomerne silne antibiotika a od vtedy mam len problemy, trpnutie koncatin, bolest klbov atd. Doktor povedal ze telo sa nevie zbavit tych jedov antibiotik a preto sa takto prejavuje.
Na buduci tyzden idem vyskusat homeopatiu vraj mi to pomoze tak som zvedava.