Ked žena nechce dieťa ...

Súvisiaci obsah

lLily

mne pridu podozrive skor take, ktore po detoch chorobne tuzia, aj ked ich nemaju mat s kym, respektive je im jedno s kym ich mat budu.

Adrika 2204

Deti sa vás na starobu vyserú, odídu do iného mesta štátu a čau, nebudú sa starať, a taktiež robiť deti, že mi budú na starobu slúžiť, to mám rodiť sluhov, ktorí sa na mňa vyserú,

Rainboww

Ani ja nechcem decka strasne mi vadia nemam nato nervy... kto chce nech ma ale ja teda rozhodne nechcem... nemam k tomu vztah

scotland1

Ani ja deti nechcem a som s tym zmierena. A to ze v starobe sa o vas nepostara nikto je tiez pekna blbost.. poznam kopu starych ludi co maju vela deti a nikto z nich im nepride na pomoc ...

Liliane

Zi a nechaj zit! Ked sa niekto rozhodne nemat deti, je to jeho osobna vec! Ostatne, na co by mal rozsievat svoje geny dalej, co je niekto specialny, nejaky Einstein? Ci na co deti, aby sa mal kto o mna postarat ked budem stary - ako to casto pocujem? Sebecki ludia! Priviest deti do tohto hnusneho sveta, kde ich caka co? Ja zasa nedokazem pochopit nezodpovednych ludi, ktori ledva skoncia skolu a uz robia deti ako na beziacom pase, nech mi ktosi vysvetli co maju taki v hlave?

Adrika 2204

no2 človek bez detí je statená existenicia? ja mám zdrav. problémy, ktoré by sa mi po pôrode len zhoršili, nepýtajte sa ma idiotskú otázku od kiaľ viem, mno asi som sa o tom bavila aj s lekármi. pre mňa by bola stratená existencia zhoršenie zdravotného stavu.

WHISPER

je jedno čo si kto myslí,.. každý nech si žije svoj! život tak ako uzná za vhodné, ako jemu vyhovuje a čo toho človeka robí šťastným,..
či už je to s detmi alebo bez nich,..

ale!
napišem čoho som bola včera svedkom..
matka 3 detí, 2 chlapci 10 ročný a 1ročne dieťa..
okrikovala ich furt po nich ziapala až jej preplo že im obom treskla po papuli, tak že jeden skoro spadol zo stoličky..
a ako čerešnička na torte svoju malu 1ročnu dceru od nervou kopla do zadku...

pride vam to v poriadku...?? a to pred zrakmi iných ludí...

Najčítanejšie články