Zialbohu okrem beznych mikrobov v sucasnosti obieha kombinacia s virusom, o com je podozrivo ticho, hoci napr v USA je toho veka epidemia. Ja som cez to presiel uz 2 krat minimalne(vdaka mojim usoplenym vnucatkam, synovi a manzelke, ktori sa so mnou o vsetko podelia...)
A branim sa cajom z chagy, velkymi davkamio vitamu C vo forme ester C, a dokonca som pouzil par dni aj chaparal. Samozrejme to este okrem normalneho citricidalu , NAC/ACC a kapsul oreganoveho oleja.
Teraz som nahradil chaparal monolaurinom a zda sa ze tak isto na tuto pliagu zabera.
Ja som zialbohu od mala velmi nachylny na nakazy horneho dychacieho traktu, takze som vyborna "pokusna mys: na ucinnost roznych antimikrobioalnych potravinovych doplnkov.
Zatial aj ked sa ma to chytalo viackrat som to vedel potlacit tak, ze nedoslo ani ku horuckam a aj kasel som mal len slaby.
Zialbohu moji blizki ma len ciastocne pocuvaju, a preto tu nakazu nosia vo sebe a vzajomne si ju davaju jeden druhemu, a pritom aj mne, takze budem tie doplnky brat dovtedy, pokial oni nevyzdraveju, zialbohu.