Už ma ten kašeľ nebaví...

muc

ta zvysena teplota je uplne ok, vsak mas zapal v organizme. ak vies vykaslat a sople vyfukat, neboli ta hlava- dutiny, len mas celkovu slabost- zbytocne pojdes k mudr, nic ti neda, iba sa mozes v cakarni nakazit od pacientov. treba to dostatocne vylezat, vela pit, vela c vit a pomaly potom sa zaclenit do prace- pozor, vonku je kosa, mrzne aj cez den, takze nepremrznut, lebo tou virozou je organizmus oslabeny a vnimavy na ine ochorenia.

kašľavásoňa

Muc - som na tom podobne... neviem či nepôjdem k lekárovi prestáva ma to baviť...teplota už ani nie je len 37.2 ani tak nekašlem no som strášne vysilená aj mám svalovku na bruchu :D :D ako po brušákoch :-D :-D :-/D a hlava ma bolí.. a sople mi tečúúú ale to všetko z kašľa a hlienov !

muc

prvy den v utorok som mala 39 a liekmi klesli len na 38,6, takze po cca 6 hodinovom "vareni" sa som sa rozhodla, ze si dam zabaly. po troch mi teplota klesla na nejakych 37,5. no a dalsie dni som mala "len" do 38°C. ja sa nepametam, kedy som bola takato chora. no teraz ma trapia hlieny, ktore neviem vykaslat.

muc

tiez som chora. hrozne co som uz od utorka prezila. teploty uz nastastie nemam, ale ma trapia huste hlieny, ktore neviem vykaslat napriek tomu, ze od utorka uzivam solmucol . dnes uz skusim prejst na prospan sirup.

vsetkym chorym prajem skore uzdravenie

RNG

NAC 2 x 600 mg, roztok citricidalu pit aj kvapkat do nosa(60 kvapiek na liter vody je denna davka na pitie, postupne po malickych glgoch roztiahnut na cely den) a samozrejme antimikrobialny oreganovy olej, vlastne jeho ucinnu zlozku CARVACROL, ktoreho na ucinok musis zobrat najmenej 3 x 200 mg
Dobry zaruceny zdroj su napr entericke oreganove kapsule firmy NOW foods, ktore kazda kapsula obsahuje 100 mg carvacrolu, zarucene. Takze davka z tohoto vyrobku je 3 x 2 kapsule, alebo aj viac.

orchidejka

ak vykasliavas tak dobre robis ze mas ten hedelix. Ten ti pomoze a pekne polievocku, caj citron...ak chces nejaky sirup tak potom robitussin expectorans, mucosolvan, solvolan, alebo rozne skorocelove sirupceky, z kvapiek napr bromhexin, hedelix uz mas. skore uzdravenie prajem

kašľavásoňa

orchidejka - vykašliavam a snažím sa ich aj vyplúvať
keď som bola menšia tak som vraciavala hlieny, no teraz ma len dávi na vracanie, ale nič z toho nie je a ďakujem vám za rady, zjedla som teplú polievku a predtým lyžičku medu a je mi lepšie :) teraz sa chystám na čajík s citrónom a medom ;)) ešte raz vám všetkým pekne ďakujem, tie sirupy pozriem v pondelok v lekárni :-))

orchidejka

hedelix mas na vykaslanie hlienov. Vykasliavas hlieny? Lebo ak nie tak ho nema ani vyznam uzivat. Navyse hedelix je prirodny, slabsi a z toho dovodu ho mozu aj tehotne. podla toho co pises mne sa zda ze mas skor suchy drazdivy kasel. Tam skor z kvapiek ditustat, pleumolysin, tussin, stoptussin ale ten je urceny na drazdivy a zaroven aj na vykaslanie, alebo ak mas sirup robitussin antitusikum tak tiez si mozes dat. Teplotu si zraz paralenom alebo panadolom a mozes si dat aj nejaky z horucich napojov coldrex paralen theraflu.