Prosim Vas prezivam svoje najtazsie obdobie v zivote..co sa tyka citoveho, osobneho zivota. Som velmi psychicky vycerpana. Na dne. V strese. Placem, az su z toho take ,, zachvaty". Navyse zacinam pisat bakalarku a cakaju ma statnice.
Chcela by som Vas poprosit o nazov nejakych tabletiek.. co najlepsie - nejake na prirodnej baze... na take ,,upokojenie" organizmu. Davam si sem-tam horčik, ale myslim, ze to nestaci.
Velmi pekne dakujem
Som psychicky na dne - tabletky na upokojenie
Ginkgo je super kravina - teda ak si niekto kúpi čaj. Tabletky sú ok ale vôbec to nemá také účinky ako sa všade propaguje :D je to ako sprej na odstránenie ušného maziva :)))) veľký marketingový ťah. Viem o čom hovorí a dokonca čerstvé a sušené listy sú jedovaté!
Ja v tom rozdiel nevidim, trava ako trava.
Teda pomylila som sa, kamilkovy caj, nie repik.
tiez si myslim, ze nejaky zasadny vplyv mat nebudu
Mne povedali v lekarni, ze mne pripravky na prirodnej baze nijako nepomozu, lebo ide o psychicke ochorenie. Tak teraz neviem:) resp. si myslim, ze mali pravdu.
No ja som v minulosti vyskusala vselico prirodne na upokojenie, vratane medovky, lubovnika bodkovaneho, valeriany (ta je inak dobre hnusna), zmesi vitaminov, bylinkovych tabliet, magnezia ale nikdy na mna nic nemalo ani najmensi vplyv.
davala som si persen pred statnicami, vzdy ked som zacitila, ze ide na mna nervozita, a ked bolo po a uz som si to nedavala, mala som pocit, ze mam abstaky, take zvlastne zvieranie na hrudniku. a z medovkoveho caju ked je clovek v strese ma prehanalo. :) a teraz neviem ako to urobim. diplomovka nenapisana, statnice predodvermi... asi sa na to vykaslem.
Ja odporucam na upokojenie pocuvat hudbu a ak sa chcete na.rat, tak navstevu psychiatra:)
medovka lekárska