Som psychicky na dne - tabletky na upokojenie

Príspevok v téme: Som psychicky na dne - tabletky na upokojenie
Maruska9

Prosim Vas prezivam svoje najtazsie obdobie v zivote..co sa tyka citoveho, osobneho zivota. Som velmi psychicky vycerpana. Na dne. V strese. Placem, az su z toho take ,, zachvaty". Navyse zacinam pisat bakalarku a cakaju ma statnice.
Chcela by som Vas poprosit o nazov nejakych tabletiek.. co najlepsie - nejake na prirodnej baze... na take ,,upokojenie" organizmu. Davam si sem-tam horčik, ale myslim, ze to nestaci.
Velmi pekne dakujem

Maruska9

Tiez si myslim, ze by to slo aj tou ,,prirodnou cestou" :)

Pomozemti: Viem, ze dusit a hromadit v sebe vsetko nieje dobre.. lebo expolodujem, alebo ma to asi zabije. Dakujem Ti, zvazim..

RNG

Prirodnych na upokojenie je hromada, len treba vediet, ake su ucinne davky, Tj adresovat to cajickami je samozrejme nonsens.
Napr davka 2 x 200 mg l-theaninu sa rozna 6 salkam silneho zeleneho caju, ale bez stimulantu-kofeinu/teinu
A odporucena davka na ukludnenie je az 2 x 400 mg L-theaninu, pripadne aj ine zaroven, ako SAM-e,Picamilon(zlucenina B-3 a GABA, davka 2 x 300 mg) alebo na serotonin s ucinkom SSRI a SNRI vytazok z lubovnika bodkovaneho, kde davka na jednorazove pouzitie musi obsahovat 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu zaroven.
Vsetky 4 uvedene nie su uspavajuce, tj sa hodia aj na denne pouzivanie, bez problemov utlmujucich a uspavajucich chemickych liekov.
Na mensie problemy staci aj zmes vitaminov B pod nazvom Stress B, pripadne brat 2 x 100 mg vytazku 5-HTP na posilnenie vyroby serotoninu, ktory sa v strese mina velmi rychlo a pri prinizkych hladinach to vedie k depresiam a neschopnosti sa sustredit.
Viac na destresovanie a potrebny spanok na relaxaciu a regeneraciu nervov pozri cez Google.sk uvedenim rng stres alebo rng spanok
Stres treba co najviac odstranit, lebo vedie alebo prispieva k stovkam zdravotnych problemov

Mimulus

Agnes999 ,,Bez lekarskeho receptu ziadne ucinne lieky nezozenies.,,

Prepáč ale na tejto vete sa dá len zasmiať :) ale nehnevaj sa

poradimti

No to je problém, ak sa nedokážeš zdoverovat je to len další aspekt na tvoje depresie. Nepoznáme sa tak by to pre teba nemalo byt cet net tazke :) kludne sa ozvi a posnazime sa s tym niečo urobit.

Poradimti

Ahoj, ked sa chces seriozne porozpravat o tom co ta trapi aby som ti vedela adekvatne pomoct (mam vystudovanu psychologiu) tak mi napis na mail dominishqaaa@azet.sk na moju diskretnost a odbornost sa mozes spolahnut