Cestovať - ako bez penazi?

lost

mne sa zacina zdat, ze prave taketo low cost (ak to tak mozeme nazvat) vylety su najlepsie, pretoze clovek skutocne prezije dany vylet, danu krajinu a prostredie, lebo ak stale pojdem 1. triedou priamo do hiltonu, mozem byt hoci aj v srdci amazonskeho pralesu, budem sa citit ako v centre bratislavy napriklad :)
ale ak tam pojdem (no bud tym istym lietadlom, alebo potom plavbou cez atlantik :D ) tak, ze vascinou po riekach/cez ten husty prales s nejakym domorodcom/velmi dobrym vodvom, tak uvidim to, co z toho hotelu nikdy neuvidim :) a presne o tom je podla mna cestovanie :)
cize ked si to zosumarizujem, to vlastne ani nie je "handicap" v pravom slova zmysle, ze hlada clovek najlacnejsi sposob ako cestovat :)

matushka

SYSTEM: ja nemam takuto formu studia, ja mam skolu raz za mesiac 3 dni v kuse takze no problem...a nemusim chodit na prednasky..:) LOST: to teda na neho pockam, aj ked neviem kto to je :) a GRAND HUSKY: laka ma vsetko od juznej ameriky, cez juzny cip Afriky(Cape town) po Australiu..ale na zaciatok by mohlo byt aj nieco mensie v takej ,,europskej forme":-D...milujem vvsak primorske krajiny, a tie mam celkom obehane..klasicke dovolenky vies ako..

system

externa studentka ma kopec casu na cestovanie ? :D to akoze myslis cestovanie po slovensku ? lebo pokial sa nemylim tak externisti maju skolu vzdy cez vikend a tyzden niekde cestovat na 5 dni neviem neviem :D viem o tom ze niektori ludia cestuju stopom. proste si zbali nejake veci na cestu a chodi kade tade :D