Smutné myšlienky

Príspevok v téme: Smutné myšlienky
Anjelik 1805

Dobrý deň,

písala som tu už mnohokrát, a aj so snahou pomôcť, ale teraz tú podporu potrebujem ja...
Neviem, ale dnešný deň je taký neveselý, mama je v nemocnici na tranzfúzke krvi, kvôli tomu,že má málo hemoglobínu...že vraj z toho vzniká rakovina...bojím a o ňu...ale tu nejde len o to...ide o to, že už asi pol roka myslím na to, že tu nie sme na stálo...že raz zomrieme...jeden čas som si šla oči vyplakať kvôli tomu, brala ma úzkosť, stále som bola len s rodičmi (bývam s priateľom), a odvtedy na to myslím, že proste keď si uvedomím aký sme krehký, slabý, ako ľahko môžeme prísť o život a ani o tom nevieme...odvtedy nerobím hlúposti, alebo každému koho mám rada vravím že ho lúbim a snažím sa mu dať veľa lásky...ale predtým som mala samozrejmý názor na to, že po smrti sa s nami dačo deje...verila som v Boha a aj verím, ale vtedy som bola v neistote, že a vlastne je to tak? no viem aj sama že to tak je , pretože mám skúsenosti, ale proste tá úzkosť ma dostala...no dajako po čase to prešlo, trápila som sa asi mesiac dva, a nevidela som zmysel života, no potom som si povedala , že toho mám plno pred sebou ešte a že môžem veľa vecí zmeniť a pod., a dajako som sa s toho zobudila...no stále na to myslím...a v rôznych situáciách...dúfam že vaše slová mi pomôžu...

Ďakujem veľmi pekne.

zlata rybka

Ahoj, tiez mam take obdobia kedy rozmyslam preco su ludia smrtelni, preco tu nemozeme byt naveky. Len Boh pozna odpoved. Ale my tu pre nieco sme a urcite sa netrap tou otazkou, lebo len tapas v tme. Dolezite su hodnoty cloveka a ako vidim tysi velmi vnimava. Je dobre ze svojej rodine vyjadrujes city. Snaz sa zit pre pritomnost a myslietpozitivne. Keby bolo keby bolo by co teraz neni... skus si zo zivota brat to pekne a rozvijaj svoje hodnoty. Netrap sa myslienkami ale konaj dobrymi cinmi, ktore ta mozu naplnat.

Lulita

nie z malo hemoglobinu nevznika rakovina, to je hlupost

moze byt malokrvna z prechodu - silnejsej menstruacie, alebo sa jej netvori kvoli niecomu hemoglobin, moze mat poruchu vstrebavania zeleza, kvoli problemu v tenkom creve, alebo vnutorne krvacanie, od mensich problemov, po vacsie, posledna moznost to moze byt aj nador, ale nie z toho! ale naopak, moze napr. nador krvacat a pod. ale skor ine priciny, aj moja mama je anemicka a je to prechodom

ano sme slabi a krehkí, taký je zivot a mozno by bolo lepsie, keby po zivote uz bol klud, nemusi ziadny dalsi existovat