Ženy vs. muži

Príspevok v téme: Ženy vs. muži
chien_fr

Prečo máme my ženy taký neférový život? Tak napr. každý mesiac menštruácia-s tým spojené bolesti atd., niektoré možno bolestivý prvý sex, neskôr pôrod, mnohé ženske ochorenia, návšteva gynekologa, míňame viac peňazi na kozmetiku, doplnky, oblečenie (čo by sme nemuseli ale bez toho všetkého sa už dnes ani nedá existovať), a mnoho dalších. Nezdá sa aj vám že majú muži jednoduchší život? Niekedy si prajem byť mužom aj ked som rada že som žena, len bez tohoto všetkého by bol život krajší :)

Sejla

hej tlačia sa do toho sami, aby boli milionári a potom si myslia že tým roztavia ženskú, pozývajú ich na drahé večere a chvália sa svojim majetkom medzi rečou, potom sa na nich nalepí taká, ktorú to fakt okúzli a oni sa následne sťažujú, že všetky ženy sú zlatokopky.

kafe

chien_fr :) Ja milujem byť ženou! Nemám bolesti pri menštrácii, žiadne ženské ochorenia, na kozmetiku nemíňam, gynekologičku mám skvelú a pôrod sa v dnešnej dobe dá zvládnuť ľavou zadnou (predstav si, že bez bolesti). Milujem doplnky - hlavne náramky, náušnice, farebné oblečenie, ktoré neni také nudné a šedé ako mužské, možnosť nosiť sukňu, podpätky.. Keď idem na rande, dostanem kvietok, chlap ma obskakuje, zaplatí za mňa vstupné/zmrzku, dáva na mňa pozor a stará sa o moje pohodlie.. je to strašne fajn. Ja si to, že som žena užívam a vychutnávam.
Nechcela by som byť chlapom. Bola by som ochudobnená o veľa a musela by som viac a tvrdšie/ťažšie robiť, bola by na mne väčšia zodpovednosť -uživiť rodinu, ochrániť... ani trochu neľutujem, že som žena.

nirvana

Naozaj nemám pocit, že by na našich mužov boli kladené extra veľké nároky a že žijú v strese :) väčšina je pohodlna a samoluba . Ti, ktorym ide o viac, sa do toho tlačia sami.

Rejka

Starnutie p.č.1. Ženy starnu otrasne. Na tých chlapoch to teda vôbec nie je vidieť. Ale odrazu, z ničoho nič - zdechnou!

Dadula56

No, ja radsej pojdem k tomu gynekologovi...Ak viete, co asi tam chlapovi ten urolog robi, tak to naozaj nie je nic, co sa da zavidiet. Dalej su na muzov kladene ovela vyssie naroky ohladom vsetkeho. Ked zena nema poriadnu pracu, tak sa to este nejako zaonaci. Ale ked je bez prace muz, tak to je neskutocny dopad na jeho ego. Stale totiz zijeme v tom, ze on ma zivit rodinu, aj ked to uz vo vacsine rodin neplati.
Sex pre nich tiez moze byt problematicky...Radsej trocha bolesti, nez to, ze mu hrozi, ze mu zrazu nebude fungovat penis. To je tiez extra nicive na ego.
A ja osobne by som nechcela zazit plesatost =), to nam nehrozi.
Nehovorim, ze to muzi maju tazsie, len si myslim, ze vsetko ma aj plusy aj minusy. Ja som kazdopadne rada, ze som zena, citim sa s tym stotoznena a vidim v tom aj vyhody.

nirvana

Ale verím. Lenže, keby si býval s chlapom, ktorý je rovnaky humusak, hovoril by si o tom ako o niečom neobvyklom ? :)

Magy

chien_fr - su veci, ktore vyplyvaju z podstaty konstrukcie tela a nadavat na to nema zmysel. bud sa s tym zmier, alebo si to chod hodit.
no, s tym jednoduchsim zivotom je to diskutabilne.
zeny rodia, maju menzes... ale muzi su ti prvi, ktori idu "na smrt". doslovne aj obrazne. vo vojnach, v priemere veku, pri zachrane ludi pri roznych nestiastiach idu ako posledni (prve su zeny, deti a stari ludia) nasadzuju zivoty za to, aby ste mohli vy doma spokojne zit.
vseobecne, nehovorim ze to robi uplne kazdy.
ohladom kozmetiky "ale bez toho všetkého sa už dnes ani nedá existovať" - tak na taku argumentaciu niet co povedat.
--
nirvana - bola by si prekvapena, kolko zien je horsich bordelarok, ako chlapi. ja s jednou zijem - myslim v dome, kde byvam, zije jedna taka. zdielame spolocne priestory, kupelku... a nechci vidiet, ako vyzerala kupelka vcera, ked z nej vyliezla. cisty grc!