Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ženy vs. muži

Príspevok v téme: Ženy vs. muži
chien_fr

Prečo máme my ženy taký neférový život? Tak napr. každý mesiac menštruácia-s tým spojené bolesti atd., niektoré možno bolestivý prvý sex, neskôr pôrod, mnohé ženske ochorenia, návšteva gynekologa, míňame viac peňazi na kozmetiku, doplnky, oblečenie (čo by sme nemuseli ale bez toho všetkého sa už dnes ani nedá existovať), a mnoho dalších. Nezdá sa aj vám že majú muži jednoduchší život? Niekedy si prajem byť mužom aj ked som rada že som žena, len bez tohoto všetkého by bol život krajší :)

Marek_123

Tak ako chlapi maju svoje vyhodz a nevyhody, tak aj zeny. Ak niekto nezvlada byt zenou, nezvladol by ani byt chlapom a naopak.Strasne casto zeny spominaju porod ako nevyhodu, ale vsetky moje zname oznacuju chvilu, ked im dali dieta, za najkrajsiu v zivote. A potom s radostou hovoria o kazdom momente s ich dietatom. Ono to urcite za tu bolest stoji, potom sa vam to vrati tisicnasobne. Musim uznat , ze menstruaciu vam nezavidim. Ale bolest a krvacanie si uzijeme aj my, staci ak ide oproti banda "odvaznych" a nieco sa im na nas nepaci. Zaver-zeny uzivajte si vyhody zien, chlapi vyhody chlapov. A ta zena, ktora tu spominala, ze nechce byt ani jedno pohlavie , tak si sa mala narodit ako nohavice.

shy

Nechcela by som byť muž, lebo čo myslíte kto je viac obnažený keď je nahý žena alebo muž? No muž, tomu je vidno aj myšlienky :))

Meretseger

Tak menzes mi vadí, a to príšerne, to hej :D Pôrod nie je nutný a rovnako ako zabudla-som-jej-nick ani ho nemienim dobrovoľne podstupovať. Ale ináč ma to baví, všetky tie ženské "výmysly", pokiaľ sa mi do nich chce. A keď nie, som ako chlap, kašlem na kozmetiku, doplnky, neváham nad oblečením a raz sa neoholím, no bože :D:D:D A okrem toho, keby som bola chlapom, nemohla by som robiť cosplay Lary, tak to teda nie!
Som uzrozumená s tým, čo som, a rovnako by si mala byť aj ty a nepridávať si ďalšie starosti s tým, čo nemôžeš zmeniť, pokiaľ sa teda nechceš vydať v stopách dcéry Cher :D

nirvana

Poznám mužov, čo babe ani kofolu nekupia, lebo sú to zlatokopky. Lebo oni sú milionári :D a chcú ich osklbat. Radšej budú bez baby, ale s pevným presvedčením.

Dadula56

Tie zlatokopecke maniere dnesnych statocnych junakov ani tak nesuvisia s tym, ze by mali majetok. Ono staci, ze raz zaplatili veceru a kemp na Balatone a uz to byvala bola zlatokopka. Ono sa s tym lepsie zije, nez si priznat, ze na to jednoducho nemal, aby si zenu udrzal.

PoPotvorka

co ja viem ,mne je fajnovo si neviem predstavit ,zeby som mala fuzy ,bradu ,plesinu a ....... a este mi aj lichoti ,ze som pre muzov pritazliva :DD ...... si neviem predstavit ,zeby som ja mala byt muz a o nejaku zensku sa natahovat ...och moj ty boze :-/