Ženy vs. muži

Príspevok v téme: Ženy vs. muži
chien_fr

Prečo máme my ženy taký neférový život? Tak napr. každý mesiac menštruácia-s tým spojené bolesti atd., niektoré možno bolestivý prvý sex, neskôr pôrod, mnohé ženske ochorenia, návšteva gynekologa, míňame viac peňazi na kozmetiku, doplnky, oblečenie (čo by sme nemuseli ale bez toho všetkého sa už dnes ani nedá existovať), a mnoho dalších. Nezdá sa aj vám že majú muži jednoduchší život? Niekedy si prajem byť mužom aj ked som rada že som žena, len bez tohoto všetkého by bol život krajší :)

farky-66

sejhla shejla ci jak to mas nick ..
chapes nat bavi auta a futbal a mebavi nas tri odin dristat o tom ako sa mi posralo decko a podobne
a polku z toho mas dristy napiaane ...

Cindy37

Podla mojej vlastnej skusenosti je super byt zenou v mladosti. chlapi vas obletuju, zahrnaju pozornostou, darcekmi, machruju ako pavy a vy sa na tom dobre zabavate. pritom o sex vobec nemusi ist, s 90 perc. mojich napadnikov to skoncilo iba pri drahej veceri, muzom casto staci iba pritomnost obdivovanej zeny. sex iba s alfasamcom.

ale uz po tej 35tke to ide dolu vodou aj s peniazmi - treba viac penazi na udrzbu, aby bola zena este krasna a ziadana, saty, botox atd.

cize tak do 40tky zenou a potom uz asi muzom..

a este jednu vec muzom fakt nezavidim- zit so zenou, lebo mnoho zien je komplikovanych a hysterickych, naozaj je ovela jednoduchsie zit s muzom

Sejla

okrem toho si nemyslíme, že zomierame, keď dostaneme chrípku, nie sme hypochondri, zvládame lepšie bolesť a nepotrebujeme sa hrať počítačové hry donemoty

Sejla

nie nie ženy to majú lepšie. Nie sme odkázané na testosterón, ktorý nás núti šukať škaredé ženy, vieme si oprať bez toho, aby sme zafarbili prádlo na ružovo, dokážeme variť a telefonovať zároveň, máme lepšiu intuíciu, dieťa v našej opatere by neskončilo po pol hodine na úrazovom, neocikávame záchodové dosky, nepotrebujeme si dokazovať svoju hodnotu tvrdením, že máme velkého bimbasa a tučnú peňaženku, nie sme farboslepé, vieme rozprávať aj o inom ako futbal a autá, rozoznáme modrú od námorníckej, dokonca vieme aj počúvať a nehanbíme sa za svoje city, vieme pochopiť vzťahy a ľudí do väčšej hĺbky, než len štruktúra pokožky na dekolte, rozumieme estetike a sme také chápavé, že necháme muža myslieť si, že je hlava rodiny a jeho rozhodnutia sú nezávislé :)

Leela333

Marek_123, to tie ženy len kecajú. Všetky ženy okolo totiž hovoria tieto isté nezmysly, tak sa asi nechcú cítiť ako nemožné matky a povedia to tiež.

Isteže oboje pohlavia majú svoje výhody aj nevýhody. Mne sa páči by ženou, ale bez toho pôrodu a menštruácie by som sa obišla. Škoda, že to nemáme zariadené ako morské koníky ;-)

PoPotvorka

ale noo Vemeno :D
a takeho poznas ,co ponukne za rozkos so stetkou nejake to auto ,dom a ine "cenosti" ..... asi ano ,ze ;)

farky-66

aano zeny to maju horsie lepsie je byt chlapec a neviem preco si myslite ze pisak v trenkach zavadza, aj beha sa v poho ani nevnimam ze ho mam a pritom mam nadpriemerny bimbas ...

Marek_123

No, ako mozme vidiet, tak nielen niektore zeny nezvladaju svoje pohlavie, ale aj mnohi muzi. Vacsinou su to ti, ktorych najvacsi uspech v zivote je to, ze sa narodili ako muzi.

Vemeno

Tusim zienky stratili rec:-)

Ale vazne: Byt muzom nie je lahke. Ale nechcel by som byt ani zenou. V hlave by mi v jednej sekunde virilo milion pocitov a "myslienok" naraz. Zavist, exhibicia, narcizmus, musel by som stale potlacat pazravost na sladkosti, grcat, klamat do oci, podryvat, dusit v sebe strasny hnev na kamaratku, ktora ma krajsie saty, topanky, alebo nausnice. To by asi nebol dobry napad.