Zeby rakovina krcka maternice?

Príspevok v téme: Zeby rakovina krcka maternice?
Leby

Prosim o pomoc 2x sa nam stalo ze pri sexe som zacala krvacat. Hned som si posvu vyplachla a vtedy vytiekli hrudky krvi.1x vacsia hrudka a po druhom iba mensia. den pred prvym takymto krvacanim sme mali tiez sex a vtedy mi nic nebolo. Vsade pisu o rakovine :(
11.dec som bola na rocnej kontrole, vyter mi nerobil, vraj je vsetko okay. 29.ho mi to malo prist, ale neprislo. V ten den som krvacala pri sexe 1.krat,dnes znova. Moze to byt aj slaba menstruacia?
K lekarovi sa bojim, velmi!

mima.0

Podľa mňa chod zajtra k lekárovi, nech čím skôr príde na príčinu a dá ti liečbu.. Aj keď príznaky zápalu časom prejdu no následky môžu byť horšie.. :)

Leby

Necitim ziadnu bolest, max. Od toho ze mam velku nadvahu a pri zdlhavej chodzi ma bolia krize a nohy.... Ale pre istotu si zajtra kupim test. To viem iste ze 11.devembra som tehu nebola, to by si lekar urcite vsimol na ultrazvuku

mellisa

No súvisí, že ak by si bola tehotná, tak to krvácanie môže znamenať ešte také akoby menštr.krvácanie neúplné vyskytujúce sa u niektorých žien na začiatku tehotenstva, alebo aj potrat. No, ale kedže bolesti nemáš, tak to môžme asi len vylúčiť, či? :)

mima.0

Súvisí skôr s tým že si nedostala krámy, iba nejaké slabé náznaky. Už sme ti tu toho popísali dosť, tie hrudky krvi budú namiesto tých krámov, ktoré sú pozmenené nejakým zápalom alebo iným problémom. No tak či tak choď k lekárovi a po vyšetrení budeš mať istotku. A nemáš sa čoho báť, aj keď viem že každý hneď myslí na najhoršie varianty. :)

mima.0

keby to bol iba zápal močových ciest tak močíš krv, ale nemáš ju v pošve.. Ale keď sa ti tam rozšíri vie to narobiť poriadne problémy a bolieť to pritom ani vôbec nemusí. Aj ja som mala zápal močových ciest a bolesť žiadna, iba čistá krv pri močení - a predpokladám že sa mi to stalo následkom infekcie po sexe. je to všetko prepojené a keď si to nedoliečiš tak je zle. stačí že prechladneš, máš trochu zníženú imunitu a zápal je na svete.

mima.0

no môže to byť aj zápal krčka maternice ktorý môže súvisieť so zápalom močových ciest, keď vravíš že máš trochu problémy aj pri močení. Chod na vyšetrenie, nemáš sa čoho báť, rakovina sa ti nespraví zo dňa na deň. :) držím palce.