Prosim o pomoc 2x sa nam stalo ze pri sexe som zacala krvacat. Hned som si posvu vyplachla a vtedy vytiekli hrudky krvi.1x vacsia hrudka a po druhom iba mensia. den pred prvym takymto krvacanim sme mali tiez sex a vtedy mi nic nebolo. Vsade pisu o rakovine :(
11.dec som bola na rocnej kontrole, vyter mi nerobil, vraj je vsetko okay. 29.ho mi to malo prist, ale neprislo. V ten den som krvacala pri sexe 1.krat,dnes znova. Moze to byt aj slaba menstruacia?
K lekarovi sa bojim, velmi!
Zeby rakovina krcka maternice?
Jasne ze necakam, len uz neviem jasne rozmyslat. Mam panicky strach. Ale moze ist aj o slabu menstruaciu lebo mam aj taky slaby krvavy vytok ale vlozky nepotrebujem
Necitaj zbytocne poplasne spravy na internete, tam je napisane, ze je nieco rakovina aj ked ta boli hlava.
K lekarovi treba ist co najskor. Nikto ti tu diagnozu neurci. Radsej sa co najskor dozvediet na com si, nez sa potacat medzi hrozou a falosnymi uisteniami. Vobec to nemusi byt rakovina, nemysli hned na najhorsie.
Chápem že sa bojis, ale chod tam, čím skôr...
Leby, z jedneho pozretia lekar rakovinu nepotvrdi. Pravdepodobne spravi cytologiu alebo vezme inu vzorku na rozbor. Chapem, ze mas strach, ale hadam necakas, ze my ti tu napiseme diagnozu. Pozbieraj odvahu a radsej za lekarom zajdi cim skor. Zober si partnera ako podporu, ak to sama nezvladnes...
Ze potvrdi rakovinu :(
Mozes konkretne napisat, COHO sa u toho lekara bojis????