Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeby rakovina krcka maternice?

Príspevok v téme: Zeby rakovina krcka maternice?
Leby

Prosim o pomoc 2x sa nam stalo ze pri sexe som zacala krvacat. Hned som si posvu vyplachla a vtedy vytiekli hrudky krvi.1x vacsia hrudka a po druhom iba mensia. den pred prvym takymto krvacanim sme mali tiez sex a vtedy mi nic nebolo. Vsade pisu o rakovine :(
11.dec som bola na rocnej kontrole, vyter mi nerobil, vraj je vsetko okay. 29.ho mi to malo prist, ale neprislo. V ten den som krvacala pri sexe 1.krat,dnes znova. Moze to byt aj slaba menstruacia?
K lekarovi sa bojim, velmi!

Leby

Jasne ze necakam, len uz neviem jasne rozmyslat. Mam panicky strach. Ale moze ist aj o slabu menstruaciu lebo mam aj taky slaby krvavy vytok ale vlozky nepotrebujem

Dadula56

Necitaj zbytocne poplasne spravy na internete, tam je napisane, ze je nieco rakovina aj ked ta boli hlava.
K lekarovi treba ist co najskor. Nikto ti tu diagnozu neurci. Radsej sa co najskor dozvediet na com si, nez sa potacat medzi hrozou a falosnymi uisteniami. Vobec to nemusi byt rakovina, nemysli hned na najhorsie.

odpovedam

Leby, z jedneho pozretia lekar rakovinu nepotvrdi. Pravdepodobne spravi cytologiu alebo vezme inu vzorku na rozbor. Chapem, ze mas strach, ale hadam necakas, ze my ti tu napiseme diagnozu. Pozbieraj odvahu a radsej za lekarom zajdi cim skor. Zober si partnera ako podporu, ak to sama nezvladnes...