Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám parťáčku na chudnutie

Príspevok v téme: Hľadám parťáčku na chudnutie
plysh

Čaute ženské, konečne som sa naozaj seriózne rozhodla chudnúť (potrebujem dať dole ale naozaj riadnu hromadu) Na vyjadranie úbytku ale nemienim používať kilogramy ale konfekčné veľkosti(teraz sa pohybujem na 46-48, mojim cieľom je 40tka), takže zas tak ťažká matika to nebude :) Racionálna strava 5xdenne, všetko si zaznamenam, nejaká ta fyzická aktivita, ako doplnok volím acai berry. Bojový plán spúšťam 9.1., ak sa nejaká chce pridať, kľudne sa ozvite

[zruseny22]

jahoda8, babky, šport je u nás číslo 1:) A čím viac svalov človek má, tým lepšie sa spaľujú tuky:)... rýchlejšie... aj metabolizmus rýchlejšie pracuje, hoci človek len leží, sedí..

slnecnica-s

Plysh, ja sa pridám, začnem zajtra, nechcem však žiadnu diétu, len zmenu stravy a viac pohybu. Najviac sa chcem zamerať na brucho, ostatné je ako tak o.k:-)

yahoo

Ahoj Plysh a rozhodla si sa chodit aj napr do posilky? Lebo aj ja som sa odhodlala konecne zacat zdravo chudnut.. mam spraveny aj jedalnicek a od vcera som zacala chodit do posilovne a je to super. Velmi dobre sa citim po cviceni a mam taky dobry pocit ze aj pre seba nieco robim.Tak len nech nam to dlho vydrzi babenky :))

plysh

Nikdy sa to vlastne ani nedá realizovať spontánne, človek sa s tou myšlienkou pohráva dosť dlho.. skúšala som už napríklad dukanku. na tú som pripravená nebola a po necelých dvoch tyždnoch som to vzdala, nezvladla som to. veľmi podobne dopadla rozlišovacia. po mojom "vyskume" som sa preto rozhodla vykašlať sa na dietovanie a začať z opačného konca.. Budem rada ak sa podelíte s nejakými tipmi, úspechmi, radami, ja vás priebežne taktiež budem informovať, držte prsty :)

plysh

Ja viem, že začať by sa malo "hneď". Napriek tomu si dávam načas, vzdelávam sa v zdravej výžive, čítam články, zostavujem si plán, jedálniček, hľadám si možnosti aktivity. Chcem byť na to pripravená.

[zruseny22]

Plysh, tak nech ti to vydrzi:) Ja nejako neuznavam to slovo "od zajtra", "od noveho roka" a pod. Preco nie hned teraz? Ja si myslim, ze aj odolavat babkinym kolacikom by islo hned teraz. Aspon trochu vole.. ak to chudnutie myslis vazne, tak by nemal byt problem zacat hned teraz.. Pproste povedat NIE! Dakujem, babi, neprosim si. A keby si mala velku chut, skus sa radsej nejako zamestnat, chod na prechadzku a pod.