Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Amnestia

outu

mozes si požiadať o odklad. ale nie je isté, ci ti ho sudca uzná. podla toho na akého natrafiš. :) musís mat vážny dovod, napr. zdravotny a reálne podložený.

Marek_123

Jazdil pod vplyvom alkoholu. Ublizil na zdravi a teraz by chcel amnestiu ? Potrebuje este niekoho zabit alebo co ? Ked je to idiot, ktory sa nevie spravat, tak nech si pekne odsedi, co ma.

outu

áááno tak. :) sud rusi vyrok o treste, cize ti zrusil tu podmienku tych 15 mesiacov a dal ti namiesto toho suhrnnym trestom 24 mesiacov. cize ten trest za podmienku padol. ten sa uz nepocita. pocita sa suhrnnych 24 mesiacov. to znamena, ze sud, ktorý ti ulozil podmienku, ti ju uz nebude premienat a tvoj spis moze dat do archivu (ak si zaplatil trovy konania). Ale bohuzial amnestia sa na teba nevztahuje. myslim, ze si dobre spravil, ze si zobral suhrnny trest. zial nepo. nuz, tak nerob blbiny a vykon trestu riadne nastup.

lujzi

je tam pisane suhrnny trest 2roky do ustavu s minimalnym stupnom strazenia a potom tam je ze sud rusi vyrok o treste tykajuci sa obvineneho zo dna... ako aj vsetky dalsie rozhodnutia na tieto vyroky obsahovo nadväzujuce ak vzhladom na zmenu ku ktorej doslo zrusenim stratili podklad

lujzi

pred tym ako som podaval odpor proti trestnemu rozkazu je v uzneseni pisane 2roky nepodmienecne a sud rusi vyrok zo dna....

outu

a v tom nepo treste mas napisane, ze suhrnny a potom zaradenie do stupna strazenia a potom tam nemas este nejaky odstavec, ze sa zrusuje nejaky trest?

lujzi

ja som podal odpor proti nepo trestu no potom so ho stiahol sudca povedal ze by som mohol dostat aj viac keby bolo nariadene pojednavanie

outu

lenze na premenu tej podmienky si ta súd musí zavolať zvlášť a vyhlásiť uznesenie o premene podmienky. a nariadit ti výkon trestu.
v tom druhom trest mas napisane čo všetko?