Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anxiolytika - obvodna lekarka

nirvana

Ale vsetky tieto poruchy majú jednu príčinu, mam pravdu? Máš šancu sa z toho kola dostať, lieky ti v tomto ale nepomôžu, musíš sama, nájsť svoju hodnotu, prestať sa trápiť váhou, a depky a úzkosti zmiznúť. Inak môžeš brať lieky celý život a nepohnes sa

[zruseny22]

Nirvana, nie, nemam Bipolarku ani schizofreniu. Trpim poruchou prijmu potravy, depresiami a mam Bordeline poruchu- uzkostne a depresivne stavy.

nirvana

Beries ich toľko a nepomáhajú, nemyslíš že problém bude v niečom inom? Lieky majú pomáhať ale problém nevyriešia. Kedysi lieky neboli a ľudia sa museli naučiť vyrovnať sa s realitou sami. Ty nemáš bipolarku ci schizofreniu, ci áno?

[zruseny22]

Orchidejka, ale moze mi napr. Neurol predpisat obvodna lekarka? Lebo ho mam predpisany aj od psychiatricky, ale nejako mi do 15.1. nevychadza pocet tbl.
Tie ostatne co si spominala- tie moze predpisat aj obvodna? Nepredpisuje ich len psychiatricka?

Dani, potrebujem nejake lieky aj na uzkost, necitim sa dobre.

orchidejka

myslim ze vsetky benzodiazepiny, ktore sa stavaju navykovymi po 2 mesiacoch uzivania, napr. casto sa zvykne predpisovat neurol, diazepam, orazepamm, frontin, lexaurin, rudotel

s obsahom inym derivatov ako benzodiazepinov: atarax, chlorprothixen

s preskripcnym obmedzenim to je: anxiron a xanax (BDZ)

Ddana

Crzy, nespoliehala by som sa na predpis anxiolytík od obvodného, nemajú totiž taký prehľad v liekoch ako psychiatri. Väčšinou to skončí pri benzodiazepínoch, na ktorých časom vzniká závislosť