Ahojte. Prosim vas, ake anxiolytika moze predpisat obvodna lekarka? Dakujem.
Anxiolytika - obvodna lekarka
Nirvana, dakujem. Ved to- najs svoju hodnotu.. mam pocit, ze moj zivot nema uz ziadny zmysel..
Ale vsetky tieto poruchy majú jednu príčinu, mam pravdu? Máš šancu sa z toho kola dostať, lieky ti v tomto ale nepomôžu, musíš sama, nájsť svoju hodnotu, prestať sa trápiť váhou, a depky a úzkosti zmiznúť. Inak môžeš brať lieky celý život a nepohnes sa
Nirvana, nie, nemam Bipolarku ani schizofreniu. Trpim poruchou prijmu potravy, depresiami a mam Bordeline poruchu- uzkostne a depresivne stavy.
Beries ich toľko a nepomáhajú, nemyslíš že problém bude v niečom inom? Lieky majú pomáhať ale problém nevyriešia. Kedysi lieky neboli a ľudia sa museli naučiť vyrovnať sa s realitou sami. Ty nemáš bipolarku ci schizofreniu, ci áno?
Nirvana, myslim, ze ano:(
Cry, si si istá že to musíš riešiť liekmi?
Orchidejka, ale moze mi napr. Neurol predpisat obvodna lekarka? Lebo ho mam predpisany aj od psychiatricky, ale nejako mi do 15.1. nevychadza pocet tbl.
Tie ostatne co si spominala- tie moze predpisat aj obvodna? Nepredpisuje ich len psychiatricka?
Dani, potrebujem nejake lieky aj na uzkost, necitim sa dobre.
myslim ze vsetky benzodiazepiny, ktore sa stavaju navykovymi po 2 mesiacoch uzivania, napr. casto sa zvykne predpisovat neurol, diazepam, orazepamm, frontin, lexaurin, rudotel
s obsahom inym derivatov ako benzodiazepinov: atarax, chlorprothixen
s preskripcnym obmedzenim to je: anxiron a xanax (BDZ)
Crzy, nespoliehala by som sa na predpis anxiolytík od obvodného, nemajú totiž taký prehľad v liekoch ako psychiatri. Väčšinou to skončí pri benzodiazepínoch, na ktorých časom vzniká závislosť