ako ukludnujete svoje zvierata pocas silvestra? mam novy prirastok doma, male mača niekolkotyzdnove, neviem ako to bude zvladat. neake tipy?
Silvester a zvierence
STASTNY NOVY ROK!:)
teda lost, ty si dokazal nechat svojho milacika na silvestra sameho? dufam, ze sa s tebou nebavi.
ozaj, goriliazena, ako to zvladate?
ako dopadol tvoj psik, goriliazena?
dnes ma inac nepotesili v gorile knihkupectve, ale psika tam pustili, velmi mily personal, i ked nenasli knihu co sme s bratom pre mamu chceli kupit..
moj ignorancia na ohnostroj :D mam to na videu, ale musim orezat, lebo zabera aj ten bordel naokolo :D
aj minuly silvester ignoracia (bol pri mne vedla o polnoci)
ale prvy silvester, mal 2 mesiace, 2 tyzdne a 2 dni.. bol sam v izbe :(
kuafix, to som bol u roicov a ukecali ma nech si s nimi strngnem (to bol pes so mnou este tusim, nedava logiku aby bol sam v izbe), no potom som ho tam zamkol, nastastie dedina, cize dufam ze z toho nema traumu..
inak je to moj trpaslici bojovnik pudel. no ako ho mozem nemilovat..
Avsak ked som isiel od rodicov domov, tak na jednom kruhaci som si povedal, ze je tu nejaky hluk, tu mam vencit a pokusat osud?
radsej som isiel do krasnej okrajovec casti ORAVNÉ a tam ho vyvencil.
Myslim, ze som sa mal drzat svojho orthodoxneho planu, takpovediac mal dat na svoj prvy po/cit a ist do prdele tak daleko ako sa od civilizacie len da (myslim ze vysoke tatry, lebo tam plati zakaz exploziv?), aspon by som mal krajsi silvester ako teraz...
ale mal som dnes (vcera) 1 samrolu, cize som pomerne spokojny, a kebab - brat ma nahovoril, dva presnejsie :D
avsak o 21 00 som mal fakt vyrazit do tatier (popripade alp? to je totalne FUK), a teraz by somsledoval ako sa svet topi pod mojimi nohami..
mojho som nechal doma sameho, svetla vsade kde sa da (teda tam kde on sa pohybuje), TV na 24% hlasitosti a zatvorene okna + zavesy, krasne tlmeny zvuk + kamera na postel (tam som tipol ze bude a aj bol), len sa pozrel pred seba, za seba, a hodil hlavu spat na pokrcenu perinu, potom znovu a potom pozeral "do blba"
zlaty to pes, krasny flegmatik, aky pes taky pan? kazdopadne, som na seba pysny :P
pan d,
tak sa ti podarilo zlikvidovat temu, gratulujem! na tvoje napady o uchylnostiach sa neda nadviazat diskusia, pretoze to sem vobec nepatri.
Deria,
presne ako píšeš, susedom je jedno, že ich decko strieľa na ulici petardy a ich vlastný pes sa chúli od strachu (malý je dement, má z toho srandu). Moja ratlíčka sa ani vycikať nechce, som ho aj poprosila, že nech prestane, lebo sa mi pes ani nevyští kvôli nemu, no ked prestane on, začnú inde v diaľke búchať petardy... toto je taký odveci zvyk :/ nikto neberie ohľad na zvieratá, si myslím, že ani tie vo voľnej prírode to neznášajú dobre.
Mne sa to slovo zdá milé :)
no, ved debilov bolo odjakziva neurekom na tomto svete! su veru taki, co maju jundu z toho, ked mozu niekoho hnevat, no a ked nemaju koho, tak aspon psov. a najhorsie, ze niektori rodicia tak aj svoje deti vychovavaju, je im to jedno. keby sa vypustali iba take rakety, ktore davaju pekny efekt ale tie delobuchy, to je katastrofa! takisto mi je luto zvierat v prirode, ved uz sa bucha vsade, dokonca aj v lesoch. to musi byt pre zvierata pekna trauma uprostred noci. no co uz....clovek sa chce zabavat prave tak a nie inak. :(
pan d., presne tak! ale vychadzam z toho, ze hadam vsetci pustia svojich psov dnu. taki barbari by hadam neboli, aby ho nechali vonku. lebo zviera nevie, ci je koniec sveta, ci vojna, ci co, lebo to nie je ziadny prirodny ukaz.