Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

milenkaj

Zazila som nieco podobne. Moj partner bol uz na pohlad velmi nezny a mily clovek, posobil strasne citlivym a jemnym dojmom. Od prvej chvili bol pozorny,pomahal mi, vedel aj navarit aj vsetko opravit...idealny typ muza...Bol vsak, ako aj ty pises velmi vztahovacny, labilny, a ked sa roculil, co nebolo tak tazke ho roculit, bol agresivny. Najprv to schytal nabytok,pohare a taniere a potom prisla prva facka, v stave opilosti samozrejme a tiez som si ju vyprovokovala ja tym, ze som donho podrypla, aj ked som vedela, ze je opity. Potom prislo na rad ospravedlnovanie, prisahanie a neviem co...Onedlho ale padla aj dalsia facka a potom aj ked nebol opity a vyvrcholilo to bitkou, pri ktorej som skoncila so zlomeninou v nemocnici.Vtedy som si povedala dost, vies, zsisti si, z akych pomerov chlapec pochadza, ci jeho otec nebol grobian,ako sa jeho otec sprava k matke a toto iste cakaj. A never tomu, ze ak ta udrel raz, uz to nespravi. Spravi to. Neviem s akou intenzitou, ale spravi to. Je pravda, ze aj my zeny udrieme decko ked nepocuva a neznamena to, ze ho nemilujeme, neraz aj do muza v stave hnevu skocime a aspon ho placneme po chrbte a milujeme ho ...cize tazko povedat, ze ked ta udrel, nemiluje ta, on ta miluje, ale je muz a jeho hruba sila nie je k tvojej sile. Co by spravil, keby si mu to vratila?Vies, myslim, ze partneri by sa bit nemali.Sme dospeli a dospeli ludia si veci maju vydiskutovat, nie pouzivat hrubu silu, pri ktorej moze nakoniec prist k ublizeniu na zdravi. Toto uz nie je o laske, alebo nelaske, toto uz je o style zivotnom a o sebaucte.

pan d.

Ono to zavisi aj od kultury, ktoru clovek "prevadzkuje". Niektori sa mlatia, hadzu po sebe taniere a je to talianska laska, ale neviem, ci to tak chodi aj na Slovensku, sorry.

Liliana65

napochybach

Mna trošku zarazilo, že si napísala, že ho poznáš, že on je mierumilovný človek a za triezva by to neurobil. Však si nečakala ani, že to urobí, ak bude opitý, tak ako dáš teraz ruku do ohňa za to, že by to neurobil triezvy? Teraz sa ho snažíš ospravedlnovať, nemyslím to v zlom, ani neútočím, len je to trošku protichodné...

Magy

napochybach - momentalne som na pochybach ja, co ti napisat.
Na jednej strane sa da suhlasit s tym, co tu odznelo uz viackrat:
"Chlap nema zenu udriet za ziadnych okolnosti."
Lenze to zaroven podmienuje to, ze sa to tyka muza "dzentlmena" a zeny "damy".
a nalejme si cisteho vina, ty si sa rozhodne ako dama nespravala, skor presny opak. opita furia. je to dost vystizne?
nebol som tam, ale dam krk na to, ze pod vplyvom alkoholu tie reci od teba boli vsetko, len nie kludna argumentacia alebo nevinne otazky.
navyse si tieto opilecke utoky mierila proti agresivnemu cloveku - a to si vedela velmi dobre, ze taky je. co si cakala, ze bude kludny ako anglican a pohladka ta, prituli a poprosi o klud? to co si robila bolo fakt na facku a tu si aj schytala! A teraz sa cudujes.
Ano, normalny chlap by sa pri takej provokacii otocil a odisiel, pripadne ta olial studenou vodou, posadil do taxika...
Lenze on podla popisu uplne flegmos nie je, prave naopak, a zit s nervakom, ktory sa prestava kontrolovat... zase len pouzijem slova niekoho ineho: "robil to raz urobi to znova"
Osobne si myslim, ze bud k sebe pasujete (kolko ja vidim takych vztahov, ked chlap zenu obcas stlcie ked jej hrabe, ona chvilu fnuka, ze aky on je hulvat a o tri dni zase fnuka, ze si to vlastne zasluzila a zase je "pohodicka")
alebo je nacase ukoncit vztah, lebo sa to bude len zhorsovat.

Iveta Michael

napochybach...

ja len k tomu toľko: urobil dobre že ti vylepil!

podľa toho čo si písala v úvode sa mi to celé akosi nezdá-priveľa rozporov...a ty zrovna nepôsobíš dva razy dôveryhodne,prepáč že to takto otvorene a priamo napíšem ale ja by som niekoho koho veľmi ľúbim takto neprovokovala ani v stave opitosti...a vieš prečo?

Lebo ak niekoho milujem tak sa mi on páči a ostatní muži ma nezaujímajú..ako muži.

...obhajuješ sa že si bola opitá..nuž čo na srcdi to na jazyku,zrejme si si to zaucho zaslúžila..!:)

Leela333

Milá napochybach, bola som presne tam, kde si teraz ty a tiež som ho nevedomky obhajovala. Nevidím tam žiadnu provokáciu, ja osobne by som to pochopila zo srandy o tých mužoch, je to len jeho problém, že je prehnane žiarlivý. A že je násilný k druhým, nuž, mohlo ti byť hneď jasné, že sa to raz prejaví aj na tebe. Takže, aby som to zhrnula a myslím, že toto hovorí za všetko: spraví to znova. To ťa môžem uistiť na milión percent. Je len na tebe či si to necháš a ostaneš s ním, alebo budeš aspoň trochu rozumná a vykašleš na naňho už teraz bez podobných výrokov, že "ale ja ho ľúbim".

LILIII

ak mam byt uprimna ,tak sa mu ani necudujem .... si zober ,ze by ta on takto provokoval .... ja byt na tvojom mieste este i podakujem :DDD

nicolette

Nech už sa stalo medzi vami čokoľvek, nemal právo na teba zdvihnúť ruku. Konflikty sa u normálnych, vyrovnaných ľudí riešia inak.
Ak sa mu nepáčilo, čo si mu rozprávala, tak je mnoho iných možností ako ti mohol preukázať svoj nesúhlas a nie hneď násilím. Tiež som toho názoru, že kto to spraví jeden krát, tak aj druhý.
Fakt sa ti mohol úprimne ospravedlniť a vtedy by to bolo pre teba ľahšie, ale úplne chápem tvoje zmiešané pocity, keďže ako vravíš, tak sa správa akoby sa nič vážne nestalo, ale stalo sa! On nemal právo na teba fyzicky zaútočiť, aj keď si ho neviem ako provokovala, vždy sa to dá riešiť inak. Vo vzťahu žiadne "výchovné" nie sú akceptovateľné. Partneri by sa mali navzájom rešpektovať a nie vychovávať a vybíjať si svoju frustráciu na tom druhom..
Skús sa s ním ešte porozprávať, otvorene mu povedz o tvojich pocitoch, že ťa to ranilo a potom určite uvidíš ako ďalej. No ak neuvidíš žiadnu známku ľútosti, tak by som ti radila váš vzťah prehodnotiť.