Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

napochybach

narozy sa tu teda roznia poriadne,ako som si všimla..
kazdy tu hovori niečo ine :D

uvedomujem si svju chybu,ze som provokovala,i ked v tom bola uprimnist len nic viac,a ja som mu to povedala uz aj predtym ,pred tym vecerom,ze sa mi paci niekto iny,nepocul to prvykrat

a je pravda,ze radšej by som bola,keby spravil hocico ine,napr to,ze by mi vynadal do tych najhorsich,to by som asi lepsie zniesla..

a neobhajujem ho,len nahlas uvazujem,co za tym mohlo byť ..
ale hej ,je pravda,ze my sa sem tam dotahujeme tak,že obcas akoby sa " prefackame ",na "spamatanie " ,ale to je cisto zo srandy,alebo po zadku si dáme,take nase mile dotahovacky,aj pred tou fackoi,to bolo tak,a aj po nej potom ..to dotahovanie neustupilo ..
ale hej,možno to on chcel urobit to,ktovie ..to uz nikto nezistí ..a on nepovie ..lebo nevie,kedze bol opitý

je pravda,ze keby to bola realna facka,za malichernosť a riadna,tak by to bolo ine,toto nebol ten pripad,bolo to len na "spamatanie " ..no existuju aj ine sposoby asi ,preco hned siahat po tom najradikalnejšom ?

lilyiankaa

ak je to tak ako si napísala v poslednom príspevku, tak zbytočne robíš z komára somára .... lebo ani ti facku v podtate nedal, len také tľapnuite, ale keďže nešlo o situáciu, hahaha, tak si to zobrala strašne vážne .... inak a ty sa mu čuduješ? skúsila si sa vžiť do jeho kože? tebe by bolo príjemné počúvať 3 hodiny nejaké drísty o nejakej babe, čo sa mu páčila a skoro ju mal? keď už je téma aj o ponižovaní, tak jeho to teda ponižovať muselo .... po niekoľkých upozorneniach, aby si už stíchla, si nereagovala, resp. si hovorila ďalej, ešte si aj za ním šla a furt mu o tom rozrávala..tak sa nediv, že ti dal na prebudenie "tľapku" nie facku ...... a vieš ako sa hovorí, že mlčať je zlato .. nechápem,načo bolo dobré, že si mu o tom chalanovi hovorila ..veď áno, úprimnosť treba vo vzťahu, ale vedieť treba aj odkiaľ pokiaľ .... a toto bolo vrcholne nevhodé ... o takýchto veciach hovor kamarátke, a nie frajerovi!!!!

TinaM

No, mohol jej namiesto facky nejako dohovorit. Napr. " Zavri uz pi** ty j******" a podobne. Ale to by sme tu zas riesili, ze ju urazal. Ja osobne by som ju asi zhodila zo schodov, ale ja som zena. Ved zena zenu moze, nie? :D

repka

vsetci sme len ludia a su veci ospravedlnitelne a neospravedlnitelne.. keby jej vylepil taku ze sa jej hlava otoci za to, ze zle navarila je jedna vec... ine je ked mu husti ako sa chcela pacit inemu a dal jej letmu facku aby uz prestala.. ked hodinu mu tlaci do hlavy, on odide, lebo to asi nie je nic moc pocuvat a ona este dolezie a pokracuje...

neskusena

repka, tiez to nechapem.
na jednej strane povie ze ho provokovala a na druhej ze bola len uprimna? :) je to smiesne.

a taktiez ze nebol az taky opity, tak ak ho sokovala tym ako sa spravala po facke, tak kto by nevytriezvel?

ja osobne som tiez zastanca toho ze keby mi chlap dal facku, tak s nim nie som. akurat to upravim - podla toho za akych okolnosti. je rozdiel provokovat a byt obetou.

repka

vztah je o vzajomnom respekte a to by si ty mala chapat!!! co sa lutujes??? budes mu pol spolocneho vecera hustit do hlavy o inom chlapovi a co cakas??? a celkovo do zivota sa zobud a nelutuj sa.. co cakas, ze ty budes k nemu ako totalna furia a on ta ma hyckat?? a ze riesis tu facku este po tolkom case..chudak chlap! nemusel ti je davat, ale bud sa s nim rozid alebo to uz neries..

..a brunomars... ty tiez trepes kus... a ze ona je mega hyper uprimna? :DD .. to co mu vypravala bolo necitlive, netaktne atd...

a celkove..to co robis, ze sa pri nom bojis atd.. booozeee... ZOBUD SA!! a ak to urobi znova? tak ta azda nezabije, facku prezijes a posles ho do kelu!

dorotea

Ahoj, no mne sa stala podobna vec. A sme sa tak s priatelom dohodli, ze ani nebudeme velmi pri sebe, ked nahodou chceme pit. Bo potom sme ako mali pubertaci, co nevedia so sebou, stale sa hadame, rozchadzame, no strach :) takze, on si radsej chodi na svoje zatahy, ja na svoje a spolocne obmedzujeme. No raz sa stalo, ze sme boli na chate. Tiez tu zohral svoju velmi dolezitu ulohu alkohol. On chcel ist domov, ja nie. Zacali sme sa hadat, nadavat si do no do skaredych (co sa stalo prvy a posledny raz a uz je to viac ako rok). Noa ja som ho zacala ignorovat, ked sme sa pohadali. Uz nevedel co, aby som ho pocuvala, tak ma chytil. neviem ako to opisat, za golier a pritiahol ma k sebe. Ja som z toho spravila strasnu aferu, ze ma chytil pod krk a podobne. Nezostavalo mu nic ine, len odist. Ja som zostala na chate. Na druhy den rano, bol za mojimi rodicmi im povedat co spravil a ako ho to velmi mrzi. Potm prisiel za mnou na chatu a tam na kolenach prosim mna o odpustenie a moje kamosky o to, aby sa skusili so mnou porozpravat. Nic so mnou nepoholo. Az potom, ked sme prisli z chaty a on mi zacal velmi chybat. Prisiel mi vrati veci. Velmi plakal, klacal na kolenach, nech mu prosim dam este jednu sancu. Bol velmi na dne. Tak sme to este skusili. A teraz sme spolu, byvame u jeho rodicov a chystame sa na spolocne byvanie v byte :) A sme stastni. A samozrejme s apohadame a niekedy to ma teda decibely riadne. ALE UZ SA NIC PODOBNE NESTALO. A jeden kamarat mi povedal, ze dam svojej priatelke facku. Ale, ze potom sa citil tak velmi uboho, ze uz len koli sebe by to viac nespravil, pre ten pocit, co mal sam zo seba, ked to spravil. Takze urcite aj ja si myslim, ze vsetko, co sa medzi vami stalo uz hod konecne za hlavu. Ked si to chcela riesit, mala si to riesit vtedy, nie teraz. CHces stale zit v minulosti a nechat si tym kazit inak podla toho, co si pisala pekny vztah? Ved to nebola facka, ze ti odletela hlava alebo nejaka silna facka. To podla mna skor bolo nieco ako ked prefackas toh, kto hysterci alebo, aby sa spametal z niecoho. Len skratka, aby ti dal najavo, ze mu to ublizuje a nech uz skoncis. Tod moj nazor. Fuuuu, ale som sa rozpisala :)