trc, no stavaju s atake veci, len nechapem, ze ked uz sa stala nehoda a necitite sa byt este rodicmi, precos te nekupili Postinor? Rozhodnutie je na vas, to je jasne, ono v 16-tich urcite kazda baba rozmysla inak ako v neskorsom veku, ale ja yb som nikdy nepodstupila potrat uz len z dvoch dovodov. jedno je riziko ze by som nemusela nikdy viac mat deti a druhy je ten, ze by som nedokazala zit s tymi vycitkami. Ono sa na vec pozeras uplne inak teraz a inak by si sa pozeral, keby priatelka bola po potrate. Ver, ze by sa riadne zmenila, urcite aj psychicky a nemuselo by ju to nikdy v zivote prejst. Moja mama potratila 2x a nie umelo, ale proste potratila a dodnes jej zostali nasledky, ale horsie je to ked sa niekto rozhodne pre umele prerusenie tehotenstva, pocit ze som zabila vlastne dieta by som nezniesla.
A dalsia vec, ak vam vyde pozitivny test, aj tak budete musiet s pravdou von pred rodicmi, mozno s abudes cudovat ale nakoniec mozno, ked si to aj oni nechaju ulezat v hlave, tak sa rozhodnu, ze vam pomozu a priatelka bude moct aj dostudovat. Dieta este nemusi znamenat skazenu buducnot,u vas by to bola len strata mladosti, pretoze by ste sa stali rodicmi a tym padom, by ste niesli zodpovednost za dietatko. Ale ak mozem poradit, ak test bude pozitivny, pockajte na reakciu rodicov a potom sa rozhodnete. Drzim palceky