Skusenosti s liečbou štitnej žlazy, nielen euthyroxom

Iren 1

Ahojte hľadám stratené štítkarky.....rada by som vedieť ako sa vám darí, či ste bez hormonov a pod.
Tak isto uvítam nové ktoré sú na Euthyroxe a ich poznatky ohľadom liečby, lebo rada by som si vymieňala rady a skúsenosti.
Jajaja, Evelin, ešte tu na toto forum chodíte?

Iren 1

Halo!...dievčata, chodí tu ešte niekto?
Napíšte ako sa vám darí.
Mne nijak lepšie...
Všetko dobré v novom roku všetkým želám.

Irén 1

Zdravím dievčata,
jajaja, len ten krk nedaruj...hihihi ja viem, že si myslela krv, ale pobavilo. Má otázočku a pred tým si mala zle sono? Tak fajn, že to u teba ide aj bez hormonu, ale u mňa to bohužiaľ nešlo naopak zhoršilo sa to po tom oleji a brala som aj vit. doplnky ako ty, takže nie je to možne u každého a ty si ten šťastný človek a tak nech aj naďalej sa ti takto darí a fakt som rada, že si sa ozvala ako bolo na kontrole.
Evellina, ale je zaujímavé, že sa pri zvýšenej činnosti necítiš zle - nemáš, žiadne potiaže a čo vlasy nepadajú? A berieš nejaké prírodne lieky - doplnky, byliny- a či nič?Inak sono máš dobre? A čo endokr. ako sa stavia k odmietaniu liečby? Viem, že si mala zníženú činnosť, len neviem na akom podklade, ale ak to bolo autoimunitne ochorenie, tak to mohlo prejsť s hypo. do hyper.čo je podstatne vážnejšie ochorenie ako hypo.

jajaja295

Ahojte
Ja som mala naposledy kontrolu v lete, ale nebrali mi krv len mi robili sono a to som mala v poriadku..stale uzivam selen, zinospirinu a rybaci olej...lekar nevie ze neberem ani euthyrox 25mg, povedal mi, aby som vysadila lieky, ze uvidíme, či mi ich vobec treba. .na kontrolu mám ist vo februari a za týždeň chcem ist darovať krk, tak uvidím, co mi tam povedia

evellina

Ahojte, ozyvam sa po velmi dlhej dobe :)
takze mala som a mam problemy so SZ, najprv som bola v znizenej funkcii a teraz uz druhy rok som v zvysenej funkcii, ale liecbu som hned od zaciatku odmietla.Teraz som bola znova na kontrole, som stale v zvysenej funkcii, lekar mi odporucil Carbimazol ale zase som odmietla liecbu.Citim sa dobre, nemam nijake tazkosti, chvalabohu len to ze krvne testy vychadzaju zle...je tu niekto kto sa na SZ nelieci???

Irén 1

Ahojte dievčata,
Tak ako sa vám darí ohľadom štitnej žlazy?
jajaja295 - tak ako dopadla kontrola?
Budem rada ak sa niektorá z vás ozve!!

RNG

Parazitov v tele je dnes hromada, lekari bezne sice hovoria prakticky len o plochych cervoch v crevach, ale su stovky inych, krvnych organovych, svalovych.
A tie vylucuju rozne toxiny a maju casto aj svoje vlastne nakazy v traviacom systeme, kde sa daju ovela tazsie znicit, kedze tam neprenikne nasa vlastna telesna obrana, ako napr biele krvinky.
Nepomahaju proti nim ani moderrne rychle metody varenia(cousine novelle), kde sa maso serviruje casto polosurove. Tiez nepomaha tomu ani jedenie surovych ryb a inych morskych zivocichov vo forme susi, co prenika celym svetom najma z Japonska.
A samozrejme nepomaha tomu ani rozsirene cestovanie, kde ludia rozsiruju niekedy len miestne nakazy dnes globalne.
Parazity spajaju s roznymi "autoimunnymi" chorobami, "chronickymi" nakazami a mnohymi rakovinami. Teda lekari/vyskumnici, zialbohu nie bezni lekari, ktory maju v tomto odbore znacnu medzeru.