Poradte už som zufala z mojich rodičov ako im nezaleží na poriadku v izbe, v kuchyne, v kupelni...
Niekedy tomu proste nechápem ako im to môže byť jedno. Jediná miestnosť v dome, kde je stále poriadok ako sa patrí je moja izba. Ako nevravím, že vôbec neupratujú, úpratujú ale len aby sa nepovedalo a nezaleži im na tom. Napríklad: Povysáva sa, umyje sa podlaha a o pár minut na to otec prejde po izbe v šľabkách, v ktorých práve vyšiel z kotolne, povedzte mi či to nieje uz choré? A ked ho na to upozorním, začneme sa hádať, že sa do toho nemám starať... a najviac ma vie vytočiť ked takto vôjde do mojej čistej izby ja vtedy idem vybuchnúť od hnevu. A práve toto je dôvod našich hádok!
A to nie je všetko...ked jedia v obyvačke, je im totálne jedno že omrvinky padajú všade kde sa dá, otec po malej potrebe nikdy nesplachuje WC ( že načo zbytočne mínať vodu), chodia po dome obutí, ked prach na poličkach neutrem ja, neurobí to nik...a este by som mohla pokračovať...
som uz z nich zufalá...stále sa kôli tomuto hádame, nedajú si to vysvetliť...ja uz nevládzem, keby som mohla a mala kde hned od nich odídem