Rodičia - bordelári

Príspevok v téme: Rodičia - bordelári
veverka963

Poradte už som zufala z mojich rodičov ako im nezaleží na poriadku v izbe, v kuchyne, v kupelni...
Niekedy tomu proste nechápem ako im to môže byť jedno. Jediná miestnosť v dome, kde je stále poriadok ako sa patrí je moja izba. Ako nevravím, že vôbec neupratujú, úpratujú ale len aby sa nepovedalo a nezaleži im na tom. Napríklad: Povysáva sa, umyje sa podlaha a o pár minut na to otec prejde po izbe v šľabkách, v ktorých práve vyšiel z kotolne, povedzte mi či to nieje uz choré? A ked ho na to upozorním, začneme sa hádať, že sa do toho nemám starať... a najviac ma vie vytočiť ked takto vôjde do mojej čistej izby ja vtedy idem vybuchnúť od hnevu. A práve toto je dôvod našich hádok!
A to nie je všetko...ked jedia v obyvačke, je im totálne jedno že omrvinky padajú všade kde sa dá, otec po malej potrebe nikdy nesplachuje WC ( že načo zbytočne mínať vodu), chodia po dome obutí, ked prach na poličkach neutrem ja, neurobí to nik...a este by som mohla pokračovať...

som uz z nich zufalá...stále sa kôli tomuto hádame, nedajú si to vysvetliť...ja uz nevládzem, keby som mohla a mala kde hned od nich odídem

Deria

myslim, ze ich uz neprevychovas. vies ako sa hovori, zmenit mozeme len seba, inych nie. skus to nejako vydrzat bez hadok. raz budes mat svoju domacnost. je obdivuhodne, ze cez to vsetko, ze tvoji rodicia ta neviedli k poriadku, si cez to vsetko poriadkumilovna.