Neera kura/Javorovy sirup

cillia

Ahojte, ja som neeru absolvovala pred dvoma rokmi - 10dnovu a vsetko bolo v pohode, z vahy 63kg som sla 5kg dole. Minuly rok som si dala len 7dnovu a zisli dalsie 3kg.
Po kure som zacala ovocnymi stavami a vyvarom asi tak dva dni, potom uz vyvar s korenovou zeleninou. Vsetko bolo v pohode, ziadny hlad a krasne sa mi vycistila plet. Dokonca odvtedy skoro vobec nemam vyrazky, ale priznavam, ze som raz bola aj na kozmetike hlbkovej.

hviezda01

Ďakujem za odpoveď..:-)...tak prvý týždeň som len obedovala,lahší obed....teraz som od pondelka nabehla na tvrdší režim....čiže len javorový sirup...ako si sa stravovala po ukončení detoxu?Čítala som rozne diskusie a teda poviem Ti,že mám v tom guláš..:-D

Nikola

ahoj. pri tom sirupe nemožeš teda nemala by si nič úplne nič jesť, ani kávu piť a mala by si sa vyhnúť aj tabletkám (takým zbytočným ako je ibalgin). Z vlastnej skúsenosti ti viem povedať že sa to dá vydržať ja som skúšala ale iba trojdňovú na začiatok, to milujem jedlo vážne milujem. je to fajn na detox. Napr ja som to robila hlavne zo zvedavosti a pre to Že som mala veľmi málo energie a pila som vela kávy a pomohlo. prvý deň budeš unavená, bude ta bolieť hlava ale keď sa budeš vyhýbať meistam kde to vonia po jedle:D tak to istotne vydržíš ja akurát zvažujem že by som skúsila teraz znova od pondelka do piatku.. ako zoženiem Nerru idem do toho:)

hviezda01

Dobrý deň.Tiež by som chcela skusiť javorový sirup kvoli nadváhe,len neviem,či vydržím celé dni len piť a vobec nič nejesť..:-(..čo sa stane ak budem piť tento sirp,ale perdsa len trošku jesť...nie vela,ale aspoň niečo..zeleninu napríklad...Ďakuejm

BBF

No ja dufam ze sa mi to dajak podari :D alebo si nalozim na tanier a dam psikovy... :D aj on ma Vianoce :D ... a ty ides iba s tym citronom alebo aj sirupom?

kv

jj okey. no ja idem k starym rodicom tak nemozem tam len tak sedet pri stole :D doma by mi to nevadilo ale tam sa to neda tak co ja viem daku kapustu len .

BBF

hh tak to verim :D ja to tiez neznasam...ok tak mozme zacat od zajtra a na Vianoce si dame nieco male?? aj ked ja osobne by som si nic nedala ale RODINA! ....:D