Viem že vyzerám dobre

Príspevok v téme: Viem že vyzerám dobre
j

Mám viac ako 22 a menej ako 28 .........Viem že vyzerám dobre, viem to, ale prichádzam na to, že vsetky doterajšie vsťahy nech už boli aké koľvek mi dopadli strašne, stále som vo vsťahoch hľadal niečo pekné nikdy som nepozeral na to ako moja partnerka vyzerá. Ale aká je z vnútra i keď vonkajšia krása je tiež dôležitá.Ak mala nejaké chyby tak som sa ich snažil akceptovať a tolerovať a prispôsobiť sa. ..... veď nikto nieje dokonalý. Mal som priateľky rôzne výzorovo i povahovo, ale vždy všetko dopalo rovnako nech už bol dôvod akýkoľvek ... proste koniec a rozchod ...... konečný dôvod " si prilš dobrý, si na nich príliš mäkky" neviem byť iný . Niekedy začinam mať pocit, že v šetko začína len kôly vzhľadu, i keď je to výhoda, ktorú ja neviem vo vsťhahu zneužívať. Niekedy mám pocit, že byť dobre vyzerajúci je skôr na škodu ako na úžitok ...... všetko je potom tak povrchné. .......stratil som priateľku .... zasa a strašne ma to trápi.

PS: Ešte niečo Vie mi niekto definovať čo znamená dobrý, príliš dobrý vo vsťahu. Celý život je o tolerancii. Veď ak mám niekoho rád robím veci pre vsťah nie pre seba.

pravda

caves.to ze si dobry je super, nenechaj sa nikym a nicim ovplyvnit, takych muzov ako si ty je malo..ale bohuzial ti musim povedat o zenach pravdu..vysvetlim ti to.. zeny su proste take, zaujimaju ich viac drsni muzi,ktori si vedia stat za svojim slovom, ktori su dominantni,taki ich hrozne pritahuju, maju pocit, ze takito muzi ich lepsie ochrania.. je to dane od prirody. aj samice si hladaju co najstatocnejsich samcov, ktori sa nicoho neboja...nehovorim, ze je to tak vzdy, ale vacsinou bohuzial ano...ved preco sa zeny boja odist od svojich muzov ajked ich mlatia? pretoze ich miluju? pretoze im stale na nich zalezi? FIGU!!! pretoze su nanich zavisle!! tym ze boli dominantni si ich priviazali k sebe...a oni maju strach zrazu zit bez neho, boja sa byt samostatne!!! zeny potrebuju pevnu ruku! teraz som urcite niekoho poburil. este raz opakujem ze to tak nie je vzdy..ale nastastie su aj take zeny, ktore maju rady dobrych muzov....a este 1 rada...neskac tak ako oni piskaju!!! tym davas najavo ako si im odovzdany a potom ta len zneuzivaju.

ccc

presne presne tak...,od začiatku vzťahu by si sa k tomu mal tak postaviť a trvať na tom,že sú dôležité aj tvoje potreby,lebo potom už to tá druhá osoba nebude akceptovať,preto OD ZAČIATKU SI PODSTATNÝ AJ TY a nielen ona. Spomeň si na to,keď pojdeš do nejakého vzťahu a určite na tom budeš lepšie

j

Vzdy mi okolie povie ze som sa po zaciatku vstahu zmenil .. tak akoby ukludnil ... som bol proste spokojny .... no v poslednom som taku chybu od zaciatku neurobil ... proste som musel odcestovat a po navrate som bol z kona dole

j

Dik CCC , .... Belam nemám az take skusenosti s "extremne dlhými" vstahmi ale doteraz nikdy ma ziaden vstah nepresiel a pre mna nezovsednel asi bude chyba vo mne neze asi ale urcite .... treba viac ráznosti ... no bohuzial od zaciatku vstahu lebo potom clovek uz iba dotahuje

ccc

neviem síce či si sa pýtal mňa,ale ja to robím tak,že keď potrebujem aby niekto iný na niečo prišiel,tak sa odmlčím,neozývam sa...,nech môže kľudne rozmýšlať a ja tiež.
určité veci sa ti ukážu až s odstupom času,niekomu stačí den,dva týždeň. ale samozrejme že keď sa potom ozve tak som normálna,nijak neútočím ani nič podobné,práve vtedy je tá debata plnohodnotná a dá sa nájsť kompromis

belam

myslim ze sa ta boja...
boja sa buducnosti s tebou, ze by o teba neskor museli bojovat s inou keby ta omrzela ta tvoja partnerka a vztah by zovsednel. dobry a navyse pekny-po takom tuzia vsetky a baby to vedia, a xlap je xlap-neskor mozes podlahnut, sam nevies co bude, vztah sa vyvija a buduje roky