Viem že vyzerám dobre

Príspevok v téme: Viem že vyzerám dobre
j

Mám viac ako 22 a menej ako 28 .........Viem že vyzerám dobre, viem to, ale prichádzam na to, že vsetky doterajšie vsťahy nech už boli aké koľvek mi dopadli strašne, stále som vo vsťahoch hľadal niečo pekné nikdy som nepozeral na to ako moja partnerka vyzerá. Ale aká je z vnútra i keď vonkajšia krása je tiež dôležitá.Ak mala nejaké chyby tak som sa ich snažil akceptovať a tolerovať a prispôsobiť sa. ..... veď nikto nieje dokonalý. Mal som priateľky rôzne výzorovo i povahovo, ale vždy všetko dopalo rovnako nech už bol dôvod akýkoľvek ... proste koniec a rozchod ...... konečný dôvod " si prilš dobrý, si na nich príliš mäkky" neviem byť iný . Niekedy začinam mať pocit, že v šetko začína len kôly vzhľadu, i keď je to výhoda, ktorú ja neviem vo vsťhahu zneužívať. Niekedy mám pocit, že byť dobre vyzerajúci je skôr na škodu ako na úžitok ...... všetko je potom tak povrchné. .......stratil som priateľku .... zasa a strašne ma to trápi.

PS: Ešte niečo Vie mi niekto definovať čo znamená dobrý, príliš dobrý vo vsťahu. Celý život je o tolerancii. Veď ak mám niekoho rád robím veci pre vsťah nie pre seba.

alida

Vies to je tak ked je niekto prilis dobry neni dobre. A ked je zas niekto vulgarny zly tak tiez nie velmi v pohode. Ale moj nazor je takyto. Kazdy ma svoje muchy a cloveka treba prijat takeho aky je. A ty ked patris medzi tych dobrych tak to je OK. Lebo takychto ludi treba na tomto svete iba hladat:-)

jaja

no, existuje mnoho druhov ľudí ale napríklad ja mám rada svoj stereotyp a rutinu, pre mňa to nie je nuda ale príjemná istota a žiadne prekvapenia. Príliš dobrý asi znamená to, že niektoré ženy majú rady hajzlíkov :-) ale to už tak býva, najväčší hajzlíci mávajú najlepšie baby (ale nie je to pravidlo, tak držím palce!)...

hemi

neviem , taku frazu si prilis dobry baby nepouzivaju pretoze si naozaj prilis dobry (nie konkretne ty ale vseobecne :) ale je to spojene s tym ked im ta dobrota prelina s nudou a stereotypom, ibaze to uz k tej fraze nepridaju, no akoby to vyznelo, vies si prilis dobry prilis nudny a je to umieranie za ziva, nechcem byt prilis tvrda ale mala som priatela ktory ako ty bol velmi pritazlivy a taky mily a dobry, ale po case to bola taka hrozna nuda a stereotyp no ziadna iskra a ako sa inac rozides s takouto dobrou dusickou, no predsa len tym ze si pre mna prilis dobry, no mozno toto nie je tvoj pripad , dufam ze stretnes tu pravu :))

marion666

No mily J, ja mam zrejme opacny problem, vo vztahu so mnou xu mat chlapi akoby vzdy navrch a co povedia, aby bolo a ja to proste neznesiem, rozumny kompromis nadovsetko, takze tiez problem...som uz myslela, ze chlap nemoze byt "prilis dobry", tak ale ked ti to tie babenky vravia, mozno si fakt jeden z mala "tych" chlapov....No takto, baby sa mozno bali, ze nie su tvoja kategoria a casom ich aj tak nechas, najdes si lepsiu...to kamoska mala nieco podobne, si moc neverila, stale sa vrtala v tom, ze on je dokonaly, krajsi, mudrejsi, lepsi a ze na neho nema a nezasluzi si ho...no ma to zrejme dost spolocneho s tym sebavedomim, tak sa nakoniec rozhodla, ze sa nebude trapit a najde si niekoho na "svojej urovni"...no aj take ma niekto zmyslanie....akceptujem, ked nie si v druheho kozi, nepochopis. Takze neviem, ci ti moj prispevok v niecom pomohol, ja len tolko, ze bud aky si a na zeny len a len dobry, nikto si nezasluzi, aby sa k nemu spravali zle, to je len tvoje plus, ak si naozaj taky ako hovoris, ona sa raz najde...aj mne tak hovoria...sa utesujem teda aj ja:)

sexigirl

najprv sa nauc pisat,ze vztahy su so ,,z" po v a ne s .....ty si radne sprosta ta sa cuduj preco to dopadlo zle s tymi tvojimi nimandami:P

slniecko :o))

no paaaani moji.....clovece J ja ta voec nexapem a uz vobec nexapem baby, s ktorymi si xodil a ktore ti dali kosom....a tie ix vyhovorky? no podla mna si asi az prilis dokonaly = prilis dobry a myslim, ze ziadna baba (zena) nexce vzdy dokonaleho xlapa...preco??? asi preto, ze sa boja, ze si pre nix az prilis dobry!!! to je to, pred cim baby maju najvacsie obavy :P