Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Viem že vyzerám dobre

Príspevok v téme: Viem že vyzerám dobre
j

Mám viac ako 22 a menej ako 28 .........Viem že vyzerám dobre, viem to, ale prichádzam na to, že vsetky doterajšie vsťahy nech už boli aké koľvek mi dopadli strašne, stále som vo vsťahoch hľadal niečo pekné nikdy som nepozeral na to ako moja partnerka vyzerá. Ale aká je z vnútra i keď vonkajšia krása je tiež dôležitá.Ak mala nejaké chyby tak som sa ich snažil akceptovať a tolerovať a prispôsobiť sa. ..... veď nikto nieje dokonalý. Mal som priateľky rôzne výzorovo i povahovo, ale vždy všetko dopalo rovnako nech už bol dôvod akýkoľvek ... proste koniec a rozchod ...... konečný dôvod " si prilš dobrý, si na nich príliš mäkky" neviem byť iný . Niekedy začinam mať pocit, že v šetko začína len kôly vzhľadu, i keď je to výhoda, ktorú ja neviem vo vsťhahu zneužívať. Niekedy mám pocit, že byť dobre vyzerajúci je skôr na škodu ako na úžitok ...... všetko je potom tak povrchné. .......stratil som priateľku .... zasa a strašne ma to trápi.

PS: Ešte niečo Vie mi niekto definovať čo znamená dobrý, príliš dobrý vo vsťahu. Celý život je o tolerancii. Veď ak mám niekoho rád robím veci pre vsťah nie pre seba.

dada

podvedome si hľadáme svoj protiklad, aby sme sa dopĺňali.
Lebo byť rovnakí vo všetkom je nudné.
To je recept. Miera tolerancie u oboch musí byť taká zlatá stredná cesta. Ani veľa dovoliť, ani veľa nezakazovať. Čo je rozumné, musia cítiť obaja, keď im na vzťahu záleží...

muž

j: daj si kofolu,vyspi sa z toho a zajtra bude lepšie.To nie je z mojej hlavy,ale plati príslovie,že čo ma nezabije,tak ma posilní a je to pravda.A tiež,že táto odyšla aby uvoľnila miesto lepšej čo príde po nej.Buď v pohode.Držím palce. A pre všetkých: o tom veku je to diskutabilné.Ja mám cez tridsať a tiež sa niekedy správam ako pubertiak.Majte sa:)

j

A strasne je ze vidis ten protajsok ako je plny lahostajnosti ako sa bavi a zemu je to celkom jedno ..... mozno nie ale do hlavy nikomu nevidno

belam

j
nezufaj, ta prava isto este len niekde caka, uvidis, bude to fajn. ja mam skusenost ze vsetko zle je na nieco dobre a este tym svojim byvalym budes za to vdacny ze ta nexali, ver mi. a tej pravej iste nebude vadit ze si pekny a dobry, mne by to teda nevadilo, presne takeho som hladala a takeho mam :)

j

No takze este tri roky musim pockat fuuu .... no nic uvidime co prinesie zivot

Ale kazdopadne dakujem za vsetky rady ste v pohode dikeska

ccc

no 21 nie je veľa.i keď vtedy už by človek mohol mať trošku rozum. ale mne sa začalo rozjasnievať (začala som si vážiť mužov alo ty ) až okolo 26