Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najhorsia urazka od muza

katka35

nie je to tak. sex sme mali az po 9 tyzdnoch znamosti. a neopustil ma po nom, ako mi to kamosky hovorili
zasnubili sme sa na moje zelanie, viem ze prenho to bolo este skoro. ale pri vztahoch na dialku musi byt daka zaruka
nechcem konkretizovat odkial je, ale ma v sebe juzansku vasen a je velmi pekny, ma krasne telo, je velmi mocny, skratka idealny chlap - aj som mu povedala, ze to dieta by som sama vychovala, len aby mi ho pripominalo

prepacte, nie som na hlavu, ale zila som mnohe roky s muzom, s ktorym sa nam deti nepodarilo mat, preto teraz mam pocit, ze toto je posledny vlak.

puma7

Ty si pekne na hlavu. Môj snubenec, ktorého poznám od septembra...vieš čo znamena slovo snubenec? Toto bude asi fake téma

polievocka

V septembri sa spoznate a v decembri chces decko? Divim sa, ze sa ti este ozyva. Navyse na dialku...a mozno uz doma nejaku zenu s deckom ma:-D vobec by ma to neprekvapilo.

katka35

no on nie je zo slovenska. je Juzan. aj za to tie kulturne rozdiely.

no my sa len od septembra pozname a bola som uprimna ked som mu povedala, ze s nim by som chcela mat dieta. lebo uz mam 35 rokov. mozno sa zlakol?? on ma 30

vsetci co ho videli na fotke ho zhodnotili ako velmi muzny Alfasamec

nie som prva, co od neho chcela dieta
je mi to cele tak luto..

polievocka

katka, no ak si tvoj snubenec vybera partnerku podla toho, o kolko je mladsia jeho matka od jeho fotra, tak to si si vybrala vazne terno :-D
idealny chlap...ale asi aky isiel, taku nasiel.

JahO_Odka

Existuje veľa vecí, ktorými muž dokáže ženu raniť do živého. Napríklad taká obyčajná prehnaná úprimnosť. Niekedy nepoznajú mieru.

alibi

ten tvoj snubenec asi nema k tebe velke city, taketo veci zamilovany clovek nehovori aj keby deti nechcel. alebo ti hned na zaciatku oznamil, ze deti nechce a ty ho stale tlacis do kuta? to ste pred zasnubenim nehovorili o detoch? divne velmi divne