Najhorsia urazka od muza

zoe23

Pomyslim si, ze ty ju milujes viac ako ona teba, a tiez, ze ta tlačí do dieťata. Ja mam tiez v rodine niekoho, kto sa snazi o dieta 4 roky a prednedavnom konecne otehotnela, no v druhom mesiaci potratila :( (to bolo sĺz)! Pred rokom si kupili aspon psa, tak sa ma o koho starat (myslim, ze jej to pomaha, aj ked do duše jej nevidim), ale radsej nikto ani nespomeniem pred nou, ktora „celebritka“ je zas tehotna, lebo...

RNG

Ze nikto uz nemoze byt blbsi? Nuz to by ste sa divili. Podla porekadla"ludska hlupost a materinska laska nemaju hranice" poznal som pripady zien, co chceli mat dieta za kazdu cenu, s hocikym, dokonca aj od neznameho darcu umelym oplodnenim.
Take "malickosti" ze ho sami nestacia vychovat poriadne ich nwezujimaju, , naviac deti slobodnych matiek su casto vazne poskodene, lebo to nie je len vec penazi, ale nutnost, aby dieta bolo pod vplyvom oboch rodicov, inac sa vyvinie deformovane, ako to vidime statisticky dnes napr tu v Chicagu, kde sa rodi viac deti mimo manzelstva, ako v manzelstve v sucasnosti, uroven vzdelania a kriminalita kvoli tomu ukrutne stupli. A chudata deti su obete takej "mudrosti rozhodnutia"

Leela333

Na jeho mieste mám vážne obavy, že ho kvôli tomu decku aj znásilníš.

Aj tak si myslím, že toto je fake téma. Takýto blbý snáď byť nikto ani nemôže.

katka35

ja som mu rovno povedala, ze s tym nebude mat nijake vydavky, s pomocou mojich rodicov by som ho vychovala.

on ale nesuhlasi, ze sa citi na dieta mlady a ze by nechcel aby jeho dieta vyrastalo v inej krajine ako on. dnes sme sa o tom opat rozpravali, cely cas som preplakala.

vsak aj ked nastala situacia ze mal so mnou pod nechraneny styk- skor na moj podnet, lebo sa tomu branil, tak ma potom nasledujuce dni nahanal s nejakou post pirulkou, ale som ju vyhodila z balkona.

anonym66

Decko do tejto doby? Ved to je šialenstvo,moj kamarat už ma decko a sa uplne by som povedal ze vyondil.Teraz plače že je to drahe živiť to a takisto nemá žiaden čas.Co sa tyka tvojho priatela tak je určite mudry a ty hlupa.
1.decko je drahe
2.žiaden volny čas
3.asi ho napadlo že by musel aj vyživne platiť keby sa rozidete a to je pri tejto drahote dosť deprimujuce

Slecna A.

sulas s Dadulou :) ako uz vela raz...
No Katka...takto...si s niekym zasnubena. A doteraz si nevedela o tom, ze on deti nechce? Teba snad naozaj urazilo, ze ti povedal taku vetu ako povedal? Mna by ta veta neurazila, skor by ma skrelo, ze so mnou to dieta nechce...ale s takych chlapom by som zrejme nebola zasnubena, kedze by som mala ine zivotne ciele a priority. Bohuzial, zrejme si pri vybere partnera neuvazovala tym, cim si mala. A garantujem ti, ze ho k tomu decku neprinutis. Pekne si zloz snubny prstienok a hladaj si inde partnera. A hladaj ho tak, ze budes pri chlapoch logicky uvazovat. Nieco v style - "tak tento ma rovnake ciele a zazemie ako ja, s tym to bude ok" . A ked sa vam spolocne nazory na zivot budu roznit, tak s nim do postele nelez. Ani po "uctihodnych" 9 mesiacoch...