Sny - nevera

Príspevok v téme: Sny - nevera
mimi3

Už asi 3x sa mi snívalo že ma priatel podvádza s kamaratkov. a neviem čo robiť. či je to len sen alebo to moze aj nejako ńadvadzovat na realitu. lebo ona stale po nom pokukuje. minule dokonca chodila pred nim v podprde a nohavickach. a druhy krat ked bol on az moc spity tak ju chytal za kozy a tam dole az dokym som neprisla. a za triezva sa vyhovaral ze to som bol len opity ze on by ma v zivote nepodviedol. tak ja uz neviem :/

mimi3

normalne v byte byvame. a tak pomaly ale isto prerusujem. si chcela objednat pozzu, pozeram na nu ze urcite nie (lebo zas by u nas bola este dlhsie). hned na to sme si isla zapalit s frajerom. a ja nekupujem cigarety ale sulam si ich tak som jej povedala ze nech si nesula zatal co budeme na balkone. a ako sme prisli ona tam uz nebola. tak som jej napisala ze preco odisla a ona ze som ju urazila na to som uz neodpisala. ale rada som bola ze konecne vypadla :) a dneska sa mi zase snivalo nieco s nimi ale nepamatam si co ale zobudila som sa na to a bola som rada ze to bol len sen :D

Lulu2011

mimi - vy ste spolu na internate, alebo ako to mam chapat? ja ti radim rázne s nou prerusit kontakty a zmenit izbu, ak sa jedna o internat

mimi3

lulu: no lebo zevraj ona sa boji. a ked nejde tak automaticky sa ku nam nasackuje uz uplne a to znamena ze bude u nas spat. ale tak som jej hvoorila ze odprvadit pojdeme bud obidvaja (akoze ja s nim :D) alebo nikto. ale stalo sa uz raz ze jej povedal ze ´´to si vyhod z hlavy´´. a samozrjeme ze bola u nas az do rana. (a tz ze chce vzdy spat s nami a akoze neviem fakt co jej uz mam povedat) nic ani robit nemozme, a to doslova. keby sa ideme najest tak automaticky pyta aj ona. bez drzosti si otvori chladnicku a zobere si bez opytania. to som myslela ze ma roztrha. tak ked vieme ze ma dojst tak rychlo schovavame vsetko co sa da. :D a hlavne ja rozmyslam stale nad tym ze kedy uz konecne vypadne prec.

mimi3

a milujem ked sa ho opýta ´´a nejdes ma odprvadit domov?´´ vtedy mam nervy 500 600. uz sa mi zacala normalne hnusit ta ´´kamaratka´´

Lulu2011

Maoam - viem, ze nema pri mne sancu, ale aj tak mi vadi, lebo zneuziva chvile a vnucuje sa trapne a tym, ze sa pravidlene stretavame, lebo mame spolocnych znamych mam chut jej uprimne povedat, nech sa spamata, lebo sa zbytocne bude snazit a potom si poviem, co ked si to len namyslam a budem vyzerat ako trafena :D

Lulu2011

Maoam - ved to, dokonca som sa snazila sama sebu presvedcit, že som paranoidna, ale nie som, ked som si karty vylozila bola tam falos ako vysita